2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Egy forgatáson csókolózott életében először a fiatal színésznő - később hozzáment kollégájához

sztárpár érdekesség párkapcsolat szerelem Hollywood magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood kedvenc sztárpárjainak élete rengeteg meglepő titkot tartogat, különös szokásaik tárháza végtelennek tűnhet. Ezekből szemezgettünk most nektek egy kicsit.

Selena Gomez és Justin Bieber

A már legendássá vált sztárpár 2010-től 2018-ig boldogította egymást kisebb-nagyobb szünetekkel. Kapcsolatuk alatt Justin számos romantikus gesztussal kedveskedett Selenának: egy alkalommal például lefoglalta a Crypto.com Arenát (akkoriban még Staples Centert), hogy ott nézhesse szíve választottjával minden idők egyik legkönnyfakasztóbb kasszasikerét, a Titanicot egy gyertyafényes vacsora mellett.

Selena Gomez és Justin Bieber Forrás: Getty Images for AMA/2011 Getty Images/Frazer Harrison/Ama2011

Kim Kardashian és Kanye West

Kim igazi divatdiktátor, egyedi stílusát részben exének, Kanye Westnek köszönheti. Kapcsolatuk korai szakaszában a rapper kiszelektált minden olyan darabot kedvese gardróbjából, melyek nem feleltek meg az ő kifinomult ízlésének. Kim persze új ruhákat is kapott, s azok már a klasszikus, letisztult vonalat képviselték. Egy időben olyan pletykák is terjengtek Kanye-ről, hogy élete egyik legnagyobb szerelmét Katalin hercegné képére szeretné alakítani stílusreformja által...

Kim Kardashian és Kanye West Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

Megan Fox és Machine Gun Kelly

Első randevújukon egy kanyon szélén piknikeztek, a másodikon pedig cápákkal úsztak Francia Polinézia paradicsomi partjainál. Ezek után nem volt meglepő, hogy a zenész és a színésznő tavasszal elárulták: rituális szertartások keretében fogyasztják egymás vérét. Ezt a gyakorlatot alkalmazták összetartozásuk megerősítése végett az eljegyzésükkor is. A lánykérést egy gyönyörű, ősi fa alatt tartották, amely alatt egy filmforgatáson romantikáztak 2021-ben.

Megan Fox és Machine Gun Kelly Forrás: Northfoto/face_celebs_instagram_twitter

Heidi Klum és Tom Kaulitz

Ha a köztük lévő 16 évnyi korkülönbség Heidi javára nem lenne elég, a németek egyik kedvenc sztárpárja rendszeresen lepi meg a rajongókat őrültebbnél őrültebb magánakciókkal. Például 2019-ben a Tokio Hotel egykori frontembere a berlini fal egyik darabjával lepte meg kedvesét, 2022-ben pedig óriási kukacnak (Heidi) és félszemű, véres arcú horgásznak (Tom) öltöztek Halloweenkor.

Heidi Klum és Tom Kaulitz Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Noam Galai

Victoria és David Beckham

A labdarúgóklasszis már akkor tudta, hogy Victoria lesz a felesége, mikor meglátta őt egy Spice Girls-klipben. Végül egy United-meccsen kérte el a csinos énekesnő számát, aki egy repülőjegyre firkantotta azt fel. A pár 1999 nyarán kelt egybe, a romantikus ereklyét pedig természetesen a mai napig őrzik.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

A színésznő élete első csókját a kamerák előtt váltotta 14 éves korában, méghozzá azzal a férfival, akivel ma boldog házasságban él: Ashton Kutcherrel. Persze akkoriban még semmi sem alakult ki köztük, ám 2012-ben ismét egymásra találtak. A viszonyuk barátságnak indult extrákkal, ám Mila többet kezdett érezni a frissen elvált színész iránt, ezért úgy döntött, véget vet a románcuknak. Ashton azonban erről hallani sem akart: másnap reggel megjelent a színésznő háza előtt és közölte, hogy össze akar vele költözni. És boldogan éltek, míg...

Mila Kunis és Ashton Kutcher Forrás: Thearon W. Henderson / Getty Images North America / AFP

Nyitókép: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.