Mila Kunis és Ashton Kutcher alkalmi szexpartnerek voltak, ma ők Hollywood egyik legnagyobb sztárpárja

Fotó / AFP -
Ashton Kutcher Mila Kunis párkapcsolat házaspár szexpartner kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykoron kollégák voltak, ám akkor még egyikük fejében sem fordult meg, hogy összejöjjenek, arra pedig talán gondolni sem mertek, hogy együtt alapítsanak családot.

Mila Kunis és Ashton Kutcher is szerepelt az Azok a 70-es évek show-ban, és a forgatás során nem is történt köztük semmit. A színésznő egy interjúban arról beszélt, hogy akkoriban még nem tartotta különösebben vonzónak későbbi férjét. Az évek teltek és nemcsak a magánéletük, hanem a pályájuk is másként alakult, az élet azonban egy ponton mégis újra összehozta őket.

Mila Kunis és Ashton Kutcher: Ők ketten is lelkes és aktív vendégek voltak hazánkban: 2017-ben itt buliztak a Szigeten, valamint a vizes világbajnokságra is ellátogattak. Még Mila születésnapját is itt ünnepelték, a Dob utcai Vintage Gardenben! Fotó / AFP

Kutcher éppen elvált első feleségétől, Demi Moore-tól, amikor Kunisszal összeakadtak és megállapodtak abban, hogy alkalmi szexpartnerek lesznek, és mindketten egyetértettek abban, hogy semmi többet nem akarnak. Ezt a "fogadalmat" végül egyikük sem tartotta be és két évvel Kutcher válása után, 2015-ben összekötötték az életüket – írja a DailyStar.

Kunisnak és Kutchernek egy lánya és egy fia született, és lassan nyolc éve élnek boldog házasságban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.