Még mindig nem dolgozta fel a szakítást? Selena Gomez legújabb dala Justin Bieberről szól

Selena Gomez dal Justin Bieber szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezer éve történt, hogy Selena Gomez és Justin Bieber szakítottak, azonban sokan úgy gondolják, hogy az énekesnő még nincsen túl volt párján, amit legújabb dalának szövege is bizonyít.

Évekkel ezelőtt történt, hogy a két tinisztár Selena Gomez és Justin Bieber szakított egymással. Bár az elmúlt években is többször előfordult, hogy tőlük volt hangos a sajtó úgy tűnt, hogy mindkét fél túltette magát a szakításon és továbbléptek. Bieber biztosan, ugyanis ő már házas ember, modell felesége, Hailey oldalán.

A rajongók szerint azonban Gomeznek nem ment olyan jól a továbblépés, mint exének.

A fiatal énekesnő legújabb számának szövegében ugyanis olyan részleteket fedeztek fel, amelyek arra utalnak, hogy Selena még mindig nincs túl Bieberen

- írja a US magazine.

"Mondtam, hogy már kigyógyultam belőled"

"Nem értékeltél sosem, de már nem érzek feléd semmit"

Bár a dal spanyol nyelven iródott, egyértelmű utalások találhatóak benne, azt persze nem tudni biztosan, hogy ezek valóban Justinnak címezte-e az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.