Rendszeresen issza párja vérét a gyönyörű színésznő, el is mondta, miért

házasság Machine Gun Kelly Megan Fox rituálé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megan Fox színésznő és Machine Gun Kelly rapper nem mindennapi kapcsolatának rendszeresen csodájára jár a sajtó. Megan nemrég egy nagyinterjú keretében beszélt kettejük intim titkairól.

A 35 éves szépség és négy évvel fiatalabb párja egy filmforgatáson találkozott először, melyre Kelly állítólag el sem akart menni, végül az győzte meg, hogy kiderült, Megan Fox lesz a partnere. A színésznő állítása szerint gyerekkora óta olyan párt akart magának, mint az extrém stílusú zenész, és végül sikerült is megszereznie őt.

A lánykérést az alatt az ősi banyánfa alatt tartották, ahol a Midnight In The Switchgrass című film forgatásán találkoztak 2021 januárjában.

– írta az Instagramra feltöltött videója mellé Megan, aki a Glamournak adott interjújában elmagyarázta, hogy ennek kizárólag rituális rendeltetése van, természetesen nem csapolják kupákba rendszeresen egymás vérét, hogy elfogyasszák azt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.