Miből lesz a cserebogár? - Íme, a jövő legcukibb sztárpárjai 2. rész

North West Sarka Kata Brooklyn Beckham sztárpár Rubint Réka Kanye West Wiz Khalifa Ben Affleck Jennifer Garner kim kardashian Amber Rose szerelem Britney Spears Schobert Norbert Madonna Violet Affleck Lourdes Leon Sean Preston Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miből lesz a cserebogár? sorozatunk folytatódik! Azt már korábbi cikkünkben megállapítottuk, hogy a kicsi György hercegnek a bájos Harper Beckhammel, valamint, hogy a sármőr Majoros Mariánnak Berki Krisztián szeme fényével, Natasa Zselykével kellene egyszer majd álompárt alkotniuk. Listánknak azonban még koránt sincs vége, jöjjenek hát a következő adag celebgyerekpárok!

Lourdes Leon és Brooklyn Beckham

Ha a nevéről nem jönnél rá azonnal, hogy vajon ki fia-borja a képen látható 18 éves lány, az arcvonásairól biztos neked is rögtön beugrik a híres mama: Lourdes Maria Ciccone Leon a pop nagyasszonyányak, Madonnának a legidősebb gyermeke. A családi körben csak Lolának becézett tini fogantatását a drága mama a pletykák szerint pontról pontra eltervezte. Majd' 20 évvel ezelőtt a botrányhős énekesnő úgy érezte, végre abban a korban van, hogy gyereket kell szülnie – nem akart azonban akármilyen babának életet adni! Madonna egy hosszú, fekete hajú, latinos vonású kislányra vágyott.

Forrás: AFP

Ehhez a tervéhez választotta ki Carlos Leont, a latin származású fitneszedzőt, akit Madonna egyszerűen csak a csúcsspermájának nevezett el, mivel a férfiban minden adottság megvolt ahhoz, hogy tökéletes gyereket nemzzen neki.

A furcsa pár egy ideig együtt élt – hogy az énekesnő ne tűnjön a világ szemében túl érzéketlennek –, de azt beszélik, szó sem volt szerelemről közöttük.

De térjünk is vissza a celebcsemetére: Lourdes már kész nő, és egyre inkább hasonlít világhírű anyjára – nemcsak megjelenésben, viselkedésben is a lázadó, embereket megbotránkoztató mama tulajdonságait örökölte.

A pár másik tagjának származását valószínűleg senkinek nem kell részletesen ecsetelnünk. David és Victoria Beckham legidősebb gyermeke,

a 16 éves Brooklyn egy időben apja nyomdokaiba lépve focista szeretett volna lenni, később modellszerződést is kapott, most pedig úgy fest, Hollywood felé kacsingat.

Lehetőségek tárháza nyílt meg az ifjú sármőr előtt, kíváncsian várjuk, végül melyik utat választja.

Bár a képzeletbeli pár női tagja két évvel idősebb a fiúnál, ez az apróság néhány év múlva mit sem számít majd – két ilyen igen attraktív fiatal véleményünk szerint nagyon jól mutatna egymás mellett.

Sean Preston Federline és Violet Anne Affleck

A 10 éves Sean Preston Federline 2005. szeptember 14-én született Britney Spears első és Kevin Federline harmadik gyermekeként. Anno sokan nem értették, hogy a(z) – egykori – popcsillag miért pont az egyik háttértáncosával köti össze az életét, főleg annak tudatában, hogy a hőn szeretett férfi a korábbi családját és a pár hónapos kisbabáját hagyta ott az énekesnőért. Nos, mint utólag kiderült, az aggodalom jogos volt, két év után a férj ismét továbbállt, megint csak új családot alapított, és ma már büszke, hatszoros apukának mondhatja magát.

Forrás: Northfoto

A kis Sean Preston első évei – ennek is köszönhetően – nem túl idilli körülmények között teltek.

Az énekesnőnek súlyos drog- és alkoholproblémái lettek, miután elvált férjétől, ennek következtében pedig elvesztette gyermekei felügyeleti jogát. Azóta Britney elvileg rendbe szedte az életét, visszakapta a fiait is, és az egykori zavarodott, fiatal anyukából sikeres és menő édesanya lett.

A kis Sean Prestonról egyébként nem sok érdemi információt tudni, azon kívül, hogy édesanyja a róla szóló cuki képek tömkelegével árasztja el Instagram-oldalát. Továbbá azt beszélik, hogy a kissrác az apukájához hasonlóan táncoskarrierre vágyik, plusz DJ-babérokra is kíván törni.

De most következzen a páros másik fele.

Ha az utóbbi néhány hétben nem zárkóztál el totálisan a nagyvilág történéseitől, akkor valószínűleg te is hallottál már az Affleck–Garner-háztartás körül zajló botránycunamiról.

Volt szó válásról, kibékülésről, terhes dadáról, szexvideókról – egy szó, mint száz, jelenleg nem áll túl fényesen a család szénája.

A pár első szülött gyeremeke, a most 10 éves Violett Anne még a házasságuk hajnalán, a boldogító igen kimondása után néhány hónappal látta meg a napvilágot 2005. december 1-jén. A kislány egyébként tiszta anyja, legalábbis kinézetre – csak remélni merjük, hogy felnőve szerencsésebb lesz majd a szerelemben, mint Jennifer Garner.

A két lurkó tehát korban tökéletesen összeillene, abban azonban nem vagyunk biztosak, hogy az Affleck család örülne, ha lányuk a botrányos Federline apuka családjába házasodna be.

North West és Sebastian Taylor Thomaz

Mi még most sem tudtunk teljesen napirendre térni afelett, hogy a szelfikirálynő Kim Kardashian és a folytonosan fura kijelentésekkel sokkoló Kanye West, kislányukat Északnyugatnak keresztelték el. A fura nevű kislány 2013. június 15-én született, tehát idén töltötte be a második életévét. Hiába a zsenge kor, a csemete már így is egy kész szupersztár – legalábbis a szülei úgy bánnak vele, mint egy kis hercegnővel. A divatőrült Kim Kardashian a lányát is szívesen öltözteti trendibbnél trendibb kreációkba, sőt az apróság már saját sminkgyűjteménnyel is büszkélkedhet. Biztosak vagyunk benne, hogy a szülők csak a legjobbat szeretnék gyermeküknek,

abban azonban már annyira nem, hogy ez a folytonos luxus és kényeztetés jó hatással lesz-e a kislány majdani értékrendjére.

No, de ezen gondolkodni nem is a mi dolgunk, egy biztos, a Kardashian-West páros biztosan nem engedi majd, hogy szemük fénye akárki ivadékával összeszűrje a levelet.

Forrás: Instagram/Kim Kardasian, Wiz Khalifa

A kicsi Sebeastian Taylor Thomaz azonban nem akárki fia: anyukája nem más, mint a hatalmas fenekű celebdíva, Amber Rose, apukája pedig a botrányairól elhíresült rapper, Wiz Khalifa. A két lurkó és a két család között egyébként elég sok párhuzamot lehet felfedezni. Először is, North Westhez hasonlóan Sebastian Thomaz is kétéves, a kisfiú 2013. február 21-én látta meg a napvilágot. Másodszor pedig, a szülők foglalkozása is nagyon hasonló: Kim Kardashian ugyebár azért lett híres, mert ő Kim Kardashian, magyarán semmit nem tett le az asztalra (a botrányos családján kívül). Nagyjából így van ezzel Amber Rose is, akinek a neve hallatán konkrétan semmi kézzelfogható érdem, teljesítmény vagy eredmény nem jut az eszünkbe. A botrányhősnő mama mellé pedig mindkét esetben nagyszájú rapper apuka társul.

A két család tehát, ha közelebbi kapcsolatba, esetleg rokonságba kerülne, valószínűleg jól megértené egymást. Vagy mégsem?

Nos, egy aprócsa bökkenő lehet, hogy a jövendőbeli szerelmesek útjába állna, mégpedig az, hogy Amber Rose 2008 és 2010 között Kanye West szeretője volt. Megeshet, hogy az anyósjelölt, Kim Kardashian ilyen múlttal nem tudna teljes szívéből örülni ennek a majdnem tökéletes frigynek.

Jöjjön egy kis hazai!

Ifj. Schober Norbert és Hajdú Noémi

Az eddigi álompárok közül talán erre a jövendőbeli kapcsolatra lennénk a legkíváncsibbak. A legifjabb Schobert Norbikát talán senkinek nem kell bemutatnunk: apukája a fitneszguru Schobert Norbert, anyukája pedig az Update királynője, Rubint Réka. A kis trónörökös 2005 őszén született, nemsokára betölti a 10. életévét. Szinte nincs olyan nap, hogy a kisfiú híres szüleiről ne jelennének meg újabb és újabb hírek, esetleg pletykák, vagy, hogy a fitneszházaspár ne osztana meg egy-egy bensőségesebb fényképet családjukról a rajongóikkal – legutóbb amerikai nyaralásukról láthattunk egy-két intim fotót, ráadásul a vakációról néhány kulisszatitkot is elárultak a Life.hu-nak. A kis Norbinak tehát kalandosan telik az élete, legalább annyira kalandosan, mint a párjául választott celebcsemetének, Hajdú Noncsinak.

Forrás: Facebook/Sarka Kata, Rubint Réka

Noémi szülei legalább akkora hírnévnek örvendenek kishazánkban, mint a Schobert házaspár: édesapja a médiamogul Hajdú Péter, édesanyja pedig a Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata. A kis Noncsi 2009-ben született, a 6 éves kislány idén szeptemberben – nagy izgalommal – vágott bele az általános iskolai életbe. Noha Noncsika még nagyon fiatal, Sarka Kata posztjaiból kiderül, hogy a kislány már most is hihetetlenül trendi és divatos.

Bár az álompár tagjai közötti négy év korkülönbség ilyen fiatal korban még soknak tűnhet, felnőve ez az eltérés szinte tökéletes lesz.

Már-már lelki szemeink előtt látjuk a két celebcsalád egyesülését megörökítő cuki közös fotókat – valószínűleg az egész internet felrobbanna tőlük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.