Sarka Katán csavartunk egyet – Jógára vittük a modellt

Sarka Kata modell ászana futás jóga sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes családanya mindig top formában van, és a sportok szerelmese. Amikor meghívtam a jógaórámra, azonnal igent mondott, bár életében másodszor próbálta ki a csavaros ászanák világát.

Sarka Kata tavasszal tarolt egy fitneszmodellversenyen, és annak ellenére, hogy először indult egy ilyen megméretésen, egyből harmadik helyezést ért el. Kíváncsian vártam, mennyire tetszik majd meg neki a gerincjógaórám, ahol a súlyok emelgetése helyett saját testsúllyal edzünk, sokat nyújtunk és csavarunk.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Egyszer kóstoltam eddig bele a jóga varázslatos világába. Amikor Vámos Erikával forgattam, ő vitt el egy órára. Akkor nagyon tetszett, mert különleges hangulatú foglalkozás volt. Azt viszont nem tudom, van-e hozzá tehetségem, bár szerintem elég hajlékony vagyok. Be kell valljam, mindig csodálattal néztem, amikor jógások gyönyörű dolgokat művelnek a testükkel" – kezdte Kata, akit arról is kérdeztem, mennyire áll közel hozzá a spiritualitás.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Nem vagyok otthon a keleti filozófiákban, de van egy barátunk, aki hisz ezekben a dolgokban. Ő egészen máshogy látja a világot, nagyon békés, nyugodt és harmonikus. Szerintem ez az ő életszemléletének köszönhető, ahogy ő látja a világot" – mondta Kata, aki elárulta, jelenleg a futás szerelmese.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Az új hobbim a futás és a futóversenyek. Az a tervem, hogy a márciusi Szuper Balatonon induljak. Ott naponta kell fél maratoni távot lefutni. Jelenleg 8-9 kilométert tudok gond nélkül teljesíteni per nap, de van egy felkészülési táblázat, és most pont itt is kell tartani az edzésben, így elégedett vagyok" – magyarázta a modell.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

A jógaórán Kata tökéletesen teljesítette az ászanákat, szinte alig kellett igazítani a testtartásán. A hűvös novemberi napon még az edzőterem teraszára is kimerészkedtünk, és faállással dacoltunk a hideg ellen. Mivel a jógának fűtő hatása van, ezért nem fáztunk, és még mosolyogni is volt erőnk. A jógaóra végén egy páros gyakorlatra is meginvitáltam Katát, amelyben a gerinc melletti izmokat nyújtottuk, és a váll területét nyitottuk.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Fantasztikus érzés volt, amikor azt tapasztaltam, hogy megnyílt a vállam és a mellkasom! A vállamat sokszor rosszul tartom és ez a páros gyakorlat teljesen helyre tette. Az utána következő kompenzáció közben pedig azt éreztem, hogy teljesen felszabadult a gerincem, és minden teher lecsúszott a hátamról" – mosolygott Kata.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Molnár Anikót jól megdolgoztattuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat. A Hot Men Dance szexi táncosai tökéletes felsőtestet villantottak, Molnár Andi pedig lement nekünk spárgába.
Istenes Bencét kicsavartuk - Jógaórára vittük a műsorvezetőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-istenes-bencet-az-rtl-klub-musorvezetojet-egy-jogaorara-vittuk-ahol-kicsavartuk-es-megneztuk.htmlA pörgős életet élő sztárt megleptük egy gerincjógaórával, és megmutattuk neki, hogy a pasiknak is jól áll, amikor szép testtartásban pózolnak. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoMolnár Andi lement nekünk spárgábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-molnar-andit-a-szombat-esti-laz-sztarjat-tancos-koreografust-jogaorara-vittuk-ahol-lement-spargaba.htmlJógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony. Ez Zsír!--Szinetár Dóra: "Sokszor kerestem a leírhatatlan, vágyak nélküli állapotot"http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-szinetar-dora-szinesznot-meginvitaltuk-egy-jogaorara-ahol-remekul-teljesitette-az-aszanakat.htmlA színésznőt meginvitáltuk egy jógaórára, a gyakorlás után pedig nyíltan beszélgettünk vallásról és párkapcsolatról, amelyben megtalálta, amit régóta keresett. Ez Zsír!--Hoppá! 10 kilót hízott Sarka Kata - Íme, az előtte-utána fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151017-sarka-kata-sztarszerzonkre-10-kilo-szaladt-fel-a-fitneszverseny-ota.htmlA Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata csodás hírt jelentett be a Facebookon. Méghozzá, hogy tíz kiló szaladt fel rá. És, hogy ez miért is jó? Nos, ez is kiderült! Ez Zsír!OrigoÜbercuki futótársakat kapott Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150826-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-cuki-futotarsakat-kapott-kislanya-es-egy-kutyuska-szemelyeben.htmlKislányával, Noncsival és még egy édes csöppséggel spékelte meg a napi edzést Hajdú Péter felesége, aki természetesen szuper jól nézett ki.Ez Zsír!--Formás combokat villantott Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150604-formas-combokat-villantott-sarka-kata-a-fem3cafeban.htmlCombokat hangsúlyozó rövidnadrágban vezetett műsort Sarka Kata. A csinos híresség elárulta, hogy van még ennél is rövidebb ruhadarabja a gadróbjában.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.