Komolyodik a dolog? Rihanna beköltözött Leonardo DiCaprio otthonába

Forrás: AFP -
otthon összeköltözés Los Angeles Leonardo DiCaprio Rihanna kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új fordulatot vett az állítólagos sztárpár állítólagos kapcsolata: a hírek szerint a 27 éves énekesnő egyre több időt tölt a színész Los Angeles-i otthonában, egy forrás szerint gyakorlatilag hozzá is költözött már.

Úgy tűnik, Rihannának mégis pont jók Leonardo DiCaprio méretei: ha hinni lehet az állítólagos sztárpár közeli forrásának, akkor bizony minden jel arra mutat, hogy TÉNYLEG együtt vannak.

Forrás: AFP

A 27 éves barbadosi énekesnő ugyanis a hírek szerint már saját kis zugokat tudhat a magáénak a Wall Street farkasa sztárjának Los Angeles-i otthonában. Például Leo egy külön helyiséget tart fenn Ririnek csak azért, hogy tudjon dohányozni – írja a BostonHerald.

Leo, az élet császára

A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a színészóriás hódításait - tulajdonképpen nincs olyan szépség, aki ne lett volna meg Leonardo DiCapriónak.

A két híresség együttlététől azóta hangos a sajtó, hogy egy januári Playboy-villa partin együtt szórakoztak (méghozzá elég jól), nemrég pedig a 40 éves színész is segített összedobni Rihanna születésnapi buliját.

Szerinted összeillik Leonardo DiCaprio és Rihanna?

Összeköltözős napok - a sztárok összebútoroznak szerelmeikkel http://www.life.hu/csalad/20140710-szinetar-dora-szineszno-szerelmevel-makranczi-zalan-szinesszel-szuleihez-koltozott.htmlSzinetár Dóra és új kedvese visszatértek a gyökerekhez és a szülőknél bútoroztak össze, Kárpáti Rebeka 3 évig várt, Lola pedig 3 hét után költözött össze szerelmével. CsaládOrigoNagy titokban apa lett Rihanna verekedős exehttp://www.life.hu/csalad/20150304-nagy-titokban-apa-lett-rihanna-verekedos-exe-chris-brown.html,,Apa lettem!" - jelentette be a minap Chris Brown. Lássuk a részleteket! Család--VV Gigi meglépte! Összeköltözik a párjávalhttp://www.life.hu/intim/20150209-vv-gigi-az-rtl-klub-valovilag-egykori-szereploja-osszekoltozik-parjaval.htmlAz egykori villalakó nagy lépésre szánta el magát: közel egy év együttlét után úgy döntött, összeköltözik párjával, Gyulával.IntimOrigoTitokban összeköltözött a VV6 szerelmespárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150106-vv-iza-es-vv-krisztian-budapesten-osszekoltozott.htmlEgyütt élnek a VV 6 szereplői, VV Iza és VV Krisztián, akik lassan egy éve alkotnak egy párt.TV + BulvárOrigoSminkelj úgy, mint Rihanna!http://www.life.hu/trend/20150205-sminkek-rihanna-szepsegtrukkjei-igy-hasznalja-o-a-sminket.htmlSemmi kétség, Rihanna igazi kaméleon. A sminkek terén is imád minden újdonságot kipróbálni, és nem fél a merész színárnyalatoktól sem. Lesd el a trükkjeit - sminkelj úgy, mint az énekesnő!Trend--Rihanna habcsóknak, Lady Gaga sellőnek öltözött - Ki volt a legszebb a 2015-ös Grammy-gálán?http://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-es-ruhaik-a-2015-os-grammy-gala-voros-szonyegen.htmlMár napokkal ezelőtt találgattunk, vajon villant-e idén Rihanna, botrányos szerelésben érkezik-e Lady Gaga, és hogy vajon ki lesz a legjobban öltözött sztár. Most megmutatjuk a 2015-ös Grammy-díjátadó legszebbjeit - is.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.