A szeptember minden kétséget kizárólag arról szólt, hogy elkelt George Clooney. Mielőtt a híres agglegény kimondta volna a boldogító igent, összegyűjtöttük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjaik közt tarthatták, kezeik közül azonban mégis kicsúszott a dögös sztár. Leónak tervben sincs még a házasság, novemberben azonban betölti 40. életévét, így az ő ideje is eljött a számadásra.

Toni Garrn: 2013-2014

Leo és a hosszú combú, német szépség 2013 májusában találtak egymásra a 66. Cannes-i Filmfesztiválon. Toni a Victoria's Secret üdvöskéje, és idén júliusban töltötte be a 22. életévét. Okunk van feltételezni, hogy a kapcsolat zátonyra futott, a Titanic sztárját ugyanis október elején egy titokzatos barnával látták egy hollywoodi szórakozóhelyen, akivel aztán együtt is mentek haza. Hacsak nem az örök szőke Garrn festette át a haját, akkor az bizony egy másik menyecske volt. DiCapio amúgy sem a hűségéről híres, májusban például egy Katie Cleary nevű modellel flörtölt, mialatt persze Tonival járt.

Forrás: AFP/Gustavo Caballero

Erin Heatherton: 2011-2012

Nem Tori volt az első, és vélhetően nem is ő lesz az utolsó Victoria's Secret modell Leo életében. A Golden Globe-díjas színész 2011 decemberétől tíz hónapig járt együtt a bájos arcú Erin Heathertonnal. "Nincsenek rosszban, és még mindig nagyon fontosak egymás számára, de itt az ideje, hogy továbblépjenek" - vallotta egy ismerős, amikor az akkor 23 éves amerikai lány lapátra került.

Forrás: AFP/Ilya S. Savenok

Madalina Ghenea, Kendal Schuler: 2011. október

Sűrű 2011-es esztendő áll Leo mögött. Szeptemberben lett csak szingli, de ezt követően szinte nem volt olyan pillanat, hogy ne egy dögös modell melegítette volna az ágyát. Hogy ki volt előbb, a romániai születésű, akkor 23 éves Madalina Ghenea, vagy Kendal Schuler ausztrál modell (akivel 17 év volt köztük a korkülönbség), nehéz megmondani. A sorrend tehát ismeretlen, de egy biztos, akkor ősszel is igen nagy forgalom volt a színész háza táján.

Madalina Ghenea és Kendal SchulerForrás: AFP, Instagram/Kendal Schuler

Blake Lively: 2011 május-szeptember

A tiszavirág életű lánykák előtt a nőfaló DiCapro a gyönyörűséges Blake Lively-val is randizott. A Gossip Girl sorozat sztárja, aki első gyermekét várja férjétől, Ryan Reynoldstól, mindössze öt hónapot kapott a színésztől. Leo előszeretettel csajozott Cannes-ben (is), a 2011-es filmfesztiválon jöttek össze például Lively-val, majd pedig Steven Spielberg hajóján mutatkoztak először együtt. Ha hihetünk a híreknek, az akkor 24 éves Blake mindenkinek azt újságolta, hogy egy álma vált valóra Leóval, és úgy érzi magát, mint a mesében.

Forrás: AFP/Getty Images/Stephen Lovekin

Bar Refaeli: 2006-2009 és 2010-2011 május

Az Eredet sztárja harminchat éves volt, amikor szakított Bar Refaelivel, a huszonöt éves izraeli szépséggel. (Ő volt DiCaprio második, és egyben utolsó hosszú kapcsolata napjainkig.) A pár 2006-ban kezdett randevúzni (a lány ekkor 21 éves volt), majd 2009-ben különváltak, 2010-ben pedig ismét együtt voltak. A modell később bevallotta, jót tett neki a külön töltött fél év, mert ez idő alatt felnőtt, és megtanulta, milyen is egyedül lenni.

Forrás: AFP

Ashley Roberts, Emma Miller, Anne Vyalitsyna: 2009

Míg Bar megtanulta, milyen egyedül lenni, addig Leo tett róla, hogy egy pillanatra se legyen magányos. A féléves szünet alatt kavart Ashley Robertsszel, a Pussycat Dolls egyik tagjával, Emma Miller brit modellel, akinél nem mellesleg 15 évvel volt idősebb, valamint Anna Vyalitsyna orosz-amerikai modellel is. Hogy a három grácia után Refaeli miért fogadta vissza, máig rejtély...

Ashley Roberts, Emma Miller és Anne VyalitsynaForrás: AFP

Sienna Miller, Trishel Cannatella: 2005

A hírek szerint a színész mindössze pár kellemes hetet töltött el Sienna Millerrel, aki akkor éppen Jude Law-t siratta, Leo pedig felajánlotta neki a vállát. Trishelle Cannatella is a 2005-ös évre datálódik, ő egy amerikai valóságshow-szereplő, Playboy-modell és színésznő, aki 26 éves volt, amikor összeakadt a sztárral.

Sienna Miller és Trishel CannatellaForrás: AFP, Twitter/Trishel Cannatella

Gisele Bündchen: 2000-2005

Leonardo első komoly kapcsolata öt éven át tartott a gyönyörű brazil modellel, Gisele Bündchennel, és állítólag nemcsak a házasság, de még a gyerekvállalás is szóba került köztük. Állandó vitatémát jelentettek azonban Leo nőügyei, valamint az, hogy a 25 éves modell már-már megállapodott volna, míg a színésznek esze ágában sem volt elköteleződni. Külön érdekesség, hogy Gisele később egy vakrandin ismerte meg későbbi férjét és gyermekei apját. Nem mindennapi egymásra találásukról itt írtunk korábban.

Forrás: Northfoto

Bijou Phillips, Amber Valletta, Liv Tyler, Eva Herzigova: 1998

Leo 1998-ban sem vesztegette drága idejét, és szinte egyetlen színésznőt sem hagyott parlagon. Bijou Phillips amerikai színésznő, modell és énekes volt, de ő is csak epizódszerepet kapott DiCaprio életének filmjében. Liv Tyler is '98-ban randizgatott pár hónapig Leóval, de kapcsolatuk nem igazán komolyodott el. A kilencvenes években még úgy tűnt, hősünk az idősebb nőket kedveli, Amber Valletta színésznő például kilenc hónappal volt idősebb nála, a cseh modell, Eva Herzigova (szintén a Victoria's Secret családjából) pedig több mint egy esztendővel. Ettől függetlenül semmivel sem jutott nekik több idő, mint másoknak.

Bijou Phillips, Amber Valletta, Liv Tyler és Eva HerzigovaForrás: AFP

Linnea Dietrichson, Helena Christensen: 1997

Helena Christensen dán modell 2014 decemberében tölti be 46. életévét, így egyértelműen ő volt Leo legidősebb barátnője. Az egykori szépségkirálynő 29 volt, amikor, ahogyan a Wikipedia fogalmaz, romantikus szálak fűzték Leóhoz. 1997-ben a soron következő csajszi, Linnea Dietrichson abszolút Leonardo zsánere lehetett. A magas és szőke brit színésznő állítólag egy szórakozóhelyen ismerkedett meg a színésszel, később pedig úgy kommentálta az esetet, hogy DiCaprio sápadt volt, részeg, öt perc volt az egész, aztán elaludt.

Linnea Dietrichson és Helena ChristensenForrás: Instagram/Linnea Dietrichson, AFP

Kristen Zang: 1996-1997

Úgy hírlik, a michigani születésű Kristen Zang volt az első olyan lány, akivel a fiatal Leo megjelent a vörös szőnyegen, az esemény pedig az 1996-os Romeó és Júlia premierje volt Los Angelesben. A színész és modell kedvese is 22 évesek voltak, amikor jártak. Ő volt ugyan a hivatalos barátnő, azonban olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy Leo filmbeli partnerével, Claire Danesszel is intim viszonyt ápolt.

Kristen Zang 2011-benForrás: AFP/John Sciulli
(Állítólag) futottak még:
A hírek szerint Leonardo DiCapriónak megvolt még a teljesség igénye nélkül Naomi Campbell, Kate Moss, Laetitia Casta, Vanessa Hayden, Alice Crawford, Brittany Daniel és Bridget Hall, a rossz nyelvek szerint pedig talán még Karlie Kloss és a Wall Street farkasából ismert Margot Robbie is.