Gisele Bündchen Sienna Miller Erin Heatherton Liv Tyler Claire Danes Leonardo DiCaprio Bar Refaeli Eva Herzigova Blake Lively Toni Garrn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeptember minden kétséget kizárólag arról szólt, hogy elkelt George Clooney. Mielőtt a híres agglegény kimondta volna a boldogító igent, összegyűjtöttük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjaik közt tarthatták, kezeik közül azonban mégis kicsúszott a dögös sztár. Leónak tervben sincs még a házasság, novemberben azonban betölti 40. életévét, így az ő ideje is eljött a számadásra.

Toni Garrn: 2013-2014

Leo és a hosszú combú, német szépség 2013 májusában találtak egymásra a 66. Cannes-i Filmfesztiválon. Toni a Victoria's Secret üdvöskéje, és idén júliusban töltötte be a 22. életévét. Okunk van feltételezni, hogy a kapcsolat zátonyra futott, a Titanic sztárját ugyanis október elején egy titokzatos barnával látták egy hollywoodi szórakozóhelyen, akivel aztán együtt is mentek haza. Hacsak nem az örök szőke Garrn festette át a haját, akkor az bizony egy másik menyecske volt. DiCapio amúgy sem a hűségéről híres, májusban például egy Katie Cleary nevű modellel flörtölt, mialatt persze Tonival járt.

Forrás: AFP/Gustavo Caballero

Erin Heatherton: 2011-2012

Nem Tori volt az első, és vélhetően nem is ő lesz az utolsó Victoria's Secret modell Leo életében. A Golden Globe-díjas színész 2011 decemberétől tíz hónapig járt együtt a bájos arcú Erin Heathertonnal. "Nincsenek rosszban, és még mindig nagyon fontosak egymás számára, de itt az ideje, hogy továbblépjenek" - vallotta egy ismerős, amikor az akkor 23 éves amerikai lány lapátra került.

Forrás: AFP/Ilya S. Savenok

Madalina Ghenea, Kendal Schuler: 2011. október

Sűrű 2011-es esztendő áll Leo mögött. Szeptemberben lett csak szingli, de ezt követően szinte nem volt olyan pillanat, hogy ne egy dögös modell melegítette volna az ágyát. Hogy ki volt előbb, a romániai születésű, akkor 23 éves Madalina Ghenea, vagy Kendal Schuler ausztrál modell (akivel 17 év volt köztük a korkülönbség), nehéz megmondani. A sorrend tehát ismeretlen, de egy biztos, akkor ősszel is igen nagy forgalom volt a színész háza táján.

Madalina Ghenea és Kendal Schuler Forrás: AFP, Instagram/Kendal Schuler

Blake Lively: 2011 május-szeptember

A tiszavirág életű lánykák előtt a nőfaló DiCapro a gyönyörűséges Blake Lively-val is randizott. A Gossip Girl sorozat sztárja, aki első gyermekét várja férjétől, Ryan Reynoldstól, mindössze öt hónapot kapott a színésztől. Leo előszeretettel csajozott Cannes-ben (is), a 2011-es filmfesztiválon jöttek össze például Lively-val, majd pedig Steven Spielberg hajóján mutatkoztak először együtt. Ha hihetünk a híreknek, az akkor 24 éves Blake mindenkinek azt újságolta, hogy egy álma vált valóra Leóval, és úgy érzi magát, mint a mesében.

Forrás: AFP/Getty Images/Stephen Lovekin

Bar Refaeli: 2006-2009 és 2010-2011 május

Az Eredet sztárja harminchat éves volt, amikor szakított Bar Refaelivel, a huszonöt éves izraeli szépséggel. (Ő volt DiCaprio második, és egyben utolsó hosszú kapcsolata napjainkig.) A pár 2006-ban kezdett randevúzni (a lány ekkor 21 éves volt), majd 2009-ben különváltak, 2010-ben pedig ismét együtt voltak. A modell később bevallotta, jót tett neki a külön töltött fél év, mert ez idő alatt felnőtt, és megtanulta, milyen is egyedül lenni.

Forrás: AFP

Ashley Roberts, Emma Miller, Anne Vyalitsyna: 2009

Míg Bar megtanulta, milyen egyedül lenni, addig Leo tett róla, hogy egy pillanatra se legyen magányos. A féléves szünet alatt kavart Ashley Robertsszel, a Pussycat Dolls egyik tagjával, Emma Miller brit modellel, akinél nem mellesleg 15 évvel volt idősebb, valamint Anna Vyalitsyna orosz-amerikai modellel is. Hogy a három grácia után Refaeli miért fogadta vissza, máig rejtély...

Ashley Roberts, Emma Miller és Anne Vyalitsyna Forrás: AFP

Sienna Miller, Trishel Cannatella: 2005

A hírek szerint a színész mindössze pár kellemes hetet töltött el Sienna Millerrel, aki akkor éppen Jude Law-t siratta, Leo pedig felajánlotta neki a vállát. Trishelle Cannatella is a 2005-ös évre datálódik, ő egy amerikai valóságshow-szereplő, Playboy-modell és színésznő, aki 26 éves volt, amikor összeakadt a sztárral.

Sienna Miller és Trishel Cannatella Forrás: AFP, Twitter/Trishel Cannatella

Gisele Bündchen: 2000-2005

Leonardo első komoly kapcsolata öt éven át tartott a gyönyörű brazil modellel, Gisele Bündchennel, és állítólag nemcsak a házasság, de még a gyerekvállalás is szóba került köztük. Állandó vitatémát jelentettek azonban Leo nőügyei, valamint az, hogy a 25 éves modell már-már megállapodott volna, míg a színésznek esze ágában sem volt elköteleződni. Külön érdekesség, hogy Gisele később egy vakrandin ismerte meg későbbi férjét és gyermekei apját. Nem mindennapi egymásra találásukról itt írtunk korábban.

Forrás: Northfoto

Bijou Phillips, Amber Valletta, Liv Tyler, Eva Herzigova: 1998

Leo 1998-ban sem vesztegette drága idejét, és szinte egyetlen színésznőt sem hagyott parlagon. Bijou Phillips amerikai színésznő, modell és énekes volt, de ő is csak epizódszerepet kapott DiCaprio életének filmjében. Liv Tyler is '98-ban randizgatott pár hónapig Leóval, de kapcsolatuk nem igazán komolyodott el. A kilencvenes években még úgy tűnt, hősünk az idősebb nőket kedveli, Amber Valletta színésznő például kilenc hónappal volt idősebb nála, a cseh modell, Eva Herzigova (szintén a Victoria's Secret családjából) pedig több mint egy esztendővel. Ettől függetlenül semmivel sem jutott nekik több idő, mint másoknak.

Bijou Phillips, Amber Valletta, Liv Tyler és Eva Herzigova Forrás: AFP

Linnea Dietrichson, Helena Christensen: 1997

Helena Christensen dán modell 2014 decemberében tölti be 46. életévét, így egyértelműen ő volt Leo legidősebb barátnője. Az egykori szépségkirálynő 29 volt, amikor, ahogyan a Wikipedia fogalmaz, romantikus szálak fűzték Leóhoz. 1997-ben a soron következő csajszi, Linnea Dietrichson abszolút Leonardo zsánere lehetett. A magas és szőke brit színésznő állítólag egy szórakozóhelyen ismerkedett meg a színésszel, később pedig úgy kommentálta az esetet, hogy DiCaprio sápadt volt, részeg, öt perc volt az egész, aztán elaludt.

Linnea Dietrichson és Helena Christensen Forrás: Instagram/Linnea Dietrichson, AFP

Kristen Zang: 1996-1997

Úgy hírlik, a michigani születésű Kristen Zang volt az első olyan lány, akivel a fiatal Leo megjelent a vörös szőnyegen, az esemény pedig az 1996-os Romeó és Júlia premierje volt Los Angelesben. A színész és modell kedvese is 22 évesek voltak, amikor jártak. Ő volt ugyan a hivatalos barátnő, azonban olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy Leo filmbeli partnerével, Claire Danesszel is intim viszonyt ápolt.

Kristen Zang 2011-ben Forrás: AFP/John Sciulli

(Állítólag) futottak még:

A hírek szerint Leonardo DiCapriónak megvolt még a teljesség igénye nélkül Naomi Campbell, Kate Moss, Laetitia Casta, Vanessa Hayden, Alice Crawford, Brittany Daniel és Bridget Hall, a rossz nyelvek szerint pedig talán még Karlie Kloss és a Wall Street farkasából ismert Margot Robbie is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.