Leonardo DiCaprióval ünnepelte születésnapját Rihanna – Először kapták őket együtt lencsevégre!

Forrás: AFP -
parti kép lencsevég fotó születésnapi buli szerelem Leonardo DiCaprio Rihanna szervezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta várunk már erre a képre! A barbadosi énekesnő az Oscar-díjra jelölt színésszel ünnepelte 27. születésnapját.

Akár túl kövér Leonardo DiCaprio Rihannának, akár nem, a jelek szerint egyáltalán nem közömbös egymásnak a színész és az énekesnő. Rihanna múlt héten ünnepelte 27. születésnapját, amelynek alkalmából többek között maga az Oscar-díjra jelölt sztár segített összedobni neki egy bulit péntekre – írja a TMZ.

Forrás: AFP

Itt kapták lencsevégre a két sztárt – a képért kattints ide –, akik a szemtanúk szerint szinte egész este elválaszthatatlanok voltak egymástól. Hogy egészen pontosak legyünk, állítólag Rihanna volt az, aki nem akarta szem elől téveszteni Leót, emiatt pedig szinte egész este követte őt, bárhová is ment.

A feltételezett sztárpár év elején melegedett össze egy Playboy-villában tartott partin, ahol egyes híresztelések szerint egy csók is elcsattant köztük – további részletekért kattints ide!

Rihanna, a stílusikon

Övé a legirigyeltebb gardrób, tinilányok millióit inspirálja egy-egy merészebb outfitje - de vajon meddig mehet még el a sztár? A Life.hu cikkéért kattints ide.

Kanye West nekivetkőzött, de hová lett a botrányhősnő Rihanna?http://www.life.hu/news/20150201-kanye-west-es-rihanna-enekel-a-super-bowl-elott.htmlHamarosan kezdődik a Super Bowl, vagyis az amerikaifoci-bajnokság idei döntője. Sztárfellépők hada szórakoztatja majd a nézőket, Rihanna és Kanye West meg is kezdték a bemelegítést. News--Valóra vált álom: elkészült Hamupipőke báli ruhájahttp://www.life.hu/trend/20150302-elkeszult-a-hamupipoke-cimu-filmbe-szant-bali-ruha-amelyet-lily-james-fog-viselni.htmlHamarosan a mozikba kerül minden idők egyik leghíresebb Disney-meséjének filmváltozata. Nézd meg, miben fog tündökölni a Hamupipőkét megformáló Lily James!TrendOrigoSminkelj úgy, mint Rihanna!http://www.life.hu/trend/20150205-sminkek-rihanna-szepsegtrukkjei-igy-hasznalja-o-a-sminket.htmlSemmi kétség, Rihanna igazi kaméleon. A sminkek terén is imád minden újdonságot kipróbálni, és nem fél a merész színárnyalatoktól sem. Lesd el a trükkjeit - sminkelj úgy, mint az énekesnő!Trend--Rihanna habcsóknak, Lady Gaga sellőnek öltözött - Ki volt a legszebb a 2015-ös Grammy-gálán?http://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-es-ruhaik-a-2015-os-grammy-gala-voros-szonyegen.htmlMár napokkal ezelőtt találgattunk, vajon villant-e idén Rihanna, botrányos szerelésben érkezik-e Lady Gaga, és hogy vajon ki lesz a legjobban öltözött sztár. Most megmutatjuk a 2015-ös Grammy-díjátadó legszebbjeit - is.Trend--Rihanna kibuggyanó keblekkel hódít - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141212-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-rihanna-reese-witherspoon.htmlA rózsaszín volt a hét legnépszerűbbje: több világsztár is ilyen kreációban vonult, néhányan pedig a sminkjükbe építették bele ezt a színt. Az utóbbi napok legkacérabb ruháját Rihanna viselte, Katalin hercegnő pedig megmutatta, hogy ő is tudja variálni a feltűnő kiegészítőket. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Ciki fiatalkori fotóval köszöntötte fel Jay-Z-t Rihannahttp://www.life.hu/news/20141205-ciki-fiatalkori-fotoval-koszontotte-fel-szuletesnapja-alkalmabol-jay-z-t-rihanna.htmlÓ, azok a nyolcvanas évek! Aranyfogú Jay-Z-vel köszöntötte fel főnökét Rihanna a rapper születésnapja alkalmából.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.