Hogy micsoda?! Túl kövérnek találja Rihanna Leonardo DiCapriót

buli kövér Playboy szerelem Leonardo DiCaprio villa Rihanna test együttlét szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár egy Playboy-villában tartott partin melegedett össze egymással, állítólagos együttlétüktől pedig azóta hangos a sajtó. A jelek szerint azonban úgy tűnik, nem minden halad olyan simán kettőjük között, mint amennyire sokan gondolják.

Mintha leáldozóban lenne Leonardo DiCaprio csillaga – már ami a nőket és hódításait illeti. Az immár 40 éves színész, aki híresen imádja a gyönyörű modelleket és egyéb ehhez a kaszthoz tartozó egyedeket, most Rihannától kapott egy nem éppen kellemes megjegyzést. Méghozzá a testére.

Forrás: AFP

És hogy mindez most miért is ilyen érdekes? Rihanna és Leo egy ideje már kóstolgatják egymást, pontosan azóta, hogy a színész szakított korábbi kedvesével, Toni Garrnnal. Az újdonsült szerelmespár egy Playboy-villában tartott buliban került közelebb egymáshoz, ahol állítólag egy csók is elcsattant köztük.

Kendall Jenner és Cara Delevingne ismét összegabalyodtak - Erről a képről beszél most mindenki!http://www.life.hu/trend/20150203-kendall-jenner-es-cara-delevingne-a-love-magazin-cimlapjan-pozolnak.htmlA szemöldökéről elhíresült Cara és a Kardashian klán fiatal üdvöskéje újra helyet kapott a provokatív Love magazinban.TrendOrigoGyönyörű nők és Karib-tengeri hajóút: pillants be Leonardo DiCaprio luxuséletébe!http://www.life.hu/news/20150106-leonardo-dicaprio-egy-luxusjachton-koszontotte-az-ujevet-gyonyoru-nok-tarsasagaban.htmlA 40 éves színész egy dollármilliós luxusyachton köszöntötte az újévet, a pihenéssel egybekötött ünneplés pedig azóta is tart. De mi ez a rémes szakáll?News--Meztelen keblekkel pózol Leonardo DiCaprio hol van, hol nincs barátnőjehttp://www.life.hu/trend/20141210-toni-garrn-leonardo-dicaprio-baratnoje-meztelen-mellekkel-pozol-a-gq-magazinban.htmlBánhatod, Leo! A nagyon szexi Toni Garrn a GQ magazin hasábjai pózol egy szál ciciben.Trend--Kanye West nekivetkőzött, de hová lett a botrányhősnő Rihanna?http://www.life.hu/news/20150201-kanye-west-es-rihanna-enekel-a-super-bowl-elott.htmlHamarosan kezdődik a Super Bowl, vagyis az amerikaifoci-bajnokság idei döntője. Sztárfellépők hada szórakoztatja majd a nézőket, Rihanna és Kanye West meg is kezdték a bemelegítést. News--Így ünnepelt Rihanna - hatalmas dekoltázsvillantás Barbados-onhttp://www.life.hu/intim/20141228-karacsonyi-dekoltazsvillantas-rihannatol.htmlRihanna már megint megmutatta: Instagramjára feltöltött fotóján dekoltázst villantott. Nem is akármilyen perspektívából. Intim--Őrülten jó frizurák 2015 tavaszára - tanulj a sztároktól!http://www.life.hu/trend/20150202-frizurak-2015-tavaszara-amik-nagyon-trendik-tanulj-a-sztaroktol.htmlAkárhogy is számoljuk, egy hónap, és tavasz van, ilyenkor pedig jólesik a megújulás. Egy szuper frizura mindig remek ötlet - ha van kedved kicsit változtatni a külsődön, akkor érdemes már konkrét ötletekkel odaállni a fodrászod elé. A világsztárokat a legmenőbb hajmágusok veszik kezelésbe hétről hétre, így ahhoz kétség sem férhet, hogy ők a legtrendibb frizurákat viselik. Tanulj tőlük!TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.