Egyelőre mindenki csak találgat, mi történhetett azon a bizonyos estén a Playboy-villában, de egy biztos: valószínűleg forrt a levegő a barbadosi énekesnő és a színész között.

Két dolog biztos: a Playboy-villa melegágya a hol rövidebb, hol hosszabb életű románcoknak, illetve nincs nő, aki ellen tudna állni Leonardo DiCaprio sármjának. A hírek szerint úgy tűnik, Rihanna sem.

Forrás: AFP

A TMZ információi szerint ugyanis a hétvégén egymásba gabalyodott a két híresség, nevezetesen pedig épp a Playboy-villa szombati partiján. A Wall Street farkasa sztárja és a barbadosi énekesnő állítólagos csókját Leo egyik közeli ismerőse meg is erősítette az E! Newsnak, mialatt a TMZ forrása szerint szó sem volt semmiféle franciázásról.

A US Weekly forrásai szerint ugyanis bár egész este egy társaságban időzött a színész és az énekesnő, legfeljebb csak egy ártatlan flörtről lehetett szó. Akárhogy is volt, mi, földi halandók valószínűleg sosem tudjuk meg, hiszen ami egyszer megtörténik a Playboy-villában, az nagy valószínűséggel ott is marad.