Újabb sztárpár születőben? Rihannával kavart Leonardo DiCaprio

csók buli Playboy parti A Wall Street farkasa Flört Leonardo DiCaprio villa Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre mindenki csak találgat, mi történhetett azon a bizonyos estén a Playboy-villában, de egy biztos: valószínűleg forrt a levegő a barbadosi énekesnő és a színész között.

Két dolog biztos: a Playboy-villa melegágya a hol rövidebb, hol hosszabb életű románcoknak, illetve nincs nő, aki ellen tudna állni Leonardo DiCaprio sármjának. A hírek szerint úgy tűnik, Rihanna sem.

Forrás: AFP

A TMZ információi szerint ugyanis a hétvégén egymásba gabalyodott a két híresség, nevezetesen pedig épp a Playboy-villa szombati partiján. A Wall Street farkasa sztárja és a barbadosi énekesnő állítólagos csókját Leo egyik közeli ismerőse meg is erősítette az E! Newsnak, mialatt a TMZ forrása szerint szó sem volt semmiféle franciázásról.

A US Weekly forrásai szerint ugyanis bár egész este egy társaságban időzött a színész és az énekesnő, legfeljebb csak egy ártatlan flörtről lehetett szó. Akárhogy is volt, mi, földi halandók valószínűleg sosem tudjuk meg, hiszen ami egyszer megtörténik a Playboy-villában, az nagy valószínűséggel ott is marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.