Eljegyzés és felháborodás - Heti bulvárkoktél

terhesség eljegyzés válás Puzsér Róbert Majka Charlize Theron tehetségkutató Keresztes Ildikó Zámbó Krisztián Schobert Norbert Madonna szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter botránykönyvet jelentetett meg, a popzene nagyasszonya pedig mindenét megmutatta a héten. Több sztárpár is a szakítás mellett döntött, Zámbó Krisztián pedig a végén még megnyeri az X-Faktort, ha a nézők nem kapnak észbe! Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.


Legutóbb a Like csapatnak kellett búcsúznia az X-Faktortól, Zámbó Krisztián azonban még mindig a döntősök táborát erősíti. A felháborodott nézők már Keresztes Ildikó szakmai hitelességét és hozzáértését vitatják. Mentoráltja ugyanis hétről hétre alulteljesít, és nála jobb énekeseket ejt ki. A Life.hu megtudta, hogy Krisztián mindenkitől türelmet kér, mondván, nagy a nyomás rajta és sokkal többet is kell tanulnia, mint a többieknek. A versenyző, akit már Puzsér Róbert is reménytelennek titulált, őszinte vallomásában a kihagyott évekről és igyekezetéről mesél.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Ismét villantottak a sztárok

Ezen a héten Madonna fellépőruhája keltette a legnagyobb feltűnést, tangája ugyanis nem sok teret hagyott a képzeletnek. A popdíva villantását aztán megpróbálta felülmúlni Katie Price, aki megmutatta frissen plasztikázott melleit, majd pedig csókolózott egy férfival és egy nővel is. Nem csak Price választott érdekes szerelést: az Alkonyat madridi bemutatóján például Kristen Stewart is mellényúlt egy kanáriságra kislányruhával. Megdöbbentő külsővel jelent meg Dél-Afrikában Charlize Theron is. A szépséges színésznő hosszú, szőke haját barna tüsifrizurára cserélte.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szakítások a sztárvilágban

Különvált egymástól Cserpes Laura és Fekete Dávid. Arról, hogy az énekesnőt hogyan érintette a válás és mivel tölti az estéit, itt olvashatsz. Szakított egymással a Jóban Rosszban sorozat két sztárja, Legerszki Krisztina és Jánosi Dávid is. Nem lehet felhőtlen a boldogsága Sarka Katának sem, ugyanis férje, Hajdú Péter meglepő őszinteséggel árulja el magánéleteinek intim titkait a Mr. Frizbi című könyvében. A kötetből az is kiderül, hogy Bálint Toncsit épp vele csalta meg a műsorvezető.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Eljegyzés és betegség

Ismét lebetegedett Schobert Norbi, mert túl hamar kezdett dolgozni. A fitneszguru influenzával került kórházba. Egészségére nemcsak Norbinak, de Csisztu Zsuzsának is különösen oda kell figyelnie, ő ugyanis a második babáját várja. Nagyon szeretne ismét anyai örömök elé nézni Dundika is, akinek párja, Majka, egy év együttélés és egy közös gyermek után, a születésnapján kérte meg a kezét.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.