szépségápolás smink szépség születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma lett 32 éves a csodás színésznő, Scarlett Johansson. Larion Oscar sminkmester ezúttal az ő szépségtitkait nyomozta ki. 

Scarlett Johansson az abszolút természetes szépség megtestesítője. Káprázatos szépségének titka, hogy mindig körültekintően választja meg a kozmetikumait és a sminkjét.

A természetes összetevőket részesíti előnyben, arcát kókuszolajban gazdag krémekkel kényezteti.

Scarlett Johansson az abszolút természetes szépség megtestesítője Forrás: giphy

A sminkelés előtt nagy gondot fordít az arctisztításra, hidratálásra, különösen tekintettel a szemkörnyék finom bőrének ápolására. Ahhoz, hogy tökéletes legyen az arcszerkezete, pórusminimalizáló bőrtökéletesítő krémet használ az alapozó alá. Ultrakönnyű HD minőségű folyékony alapozóval egységesíti bőre színét.

Légiesen természetes orcáinak friss kinézete érdekében krémpirosítót használ,

amit az arc közepétől a halánték irányába tesz fel kontúrmentesen, szépen összedolgozva az alapozóval. Ezután transzparens porpúderrel tökéletesíti a sminkjét. Igéző tekintetének titka, hogy finoman élénkíti szemöldökét szemöldökporral, amit száliránynak megfelelően kifésül, majd szemöldökspirállal fixálja a kósza szálakat. Szemhéjára fahéj árnyalatú matt szemhéjpúdert satíroz. Highlightot csak a szemzugban használ, hogy tiszta és ártatlan legyen a tekintete.

Igéző tekintetének titka, hogy finoman élénkíti szemöldökét szemöldökporral Forrás: Thinkstock

Illetve egy picit megbolondítja vele a kupidóívet is, ami ajkát még teltebbnek mutatja, majd jöhet egy kevés highlight az áll közepébe is, hogy még lágyabb legyen megjelenése.

Az alsó szempillasor tövébe kintről befelé haladva, de csak a szemhéj közepéig szintén fahéj árnyalatú szemhéjpúdert satíroz, egy kis fekete mélyítéssel finoman összemosva a színeket. Kifelé vastagodó fekete tusvonallal teszi karakteresebbé szemét. Szempilláit dúsító fekete szempillaspirállal festi. Érzéki ajkát egy lágy, rózsás árnyalatú hidratáló ajakrúzzsal élénkíti. Ragyogj te is a színésznő kifinomult sminkjében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.