fashion week csillogás nyelv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy elnézzük, lassan minden testrészre kitalálnak valami új őrületet, amivel lehet hülyíteni a fiatal lányokat. Íme a legújabb ötlet: csinálj magadnak csillámnyelveket.

Volt itt már minden, cicitől kezdve a fenéken át egészen a mellkasig és a körmökig. Kezdve azzal, hogy egy műkörmös pasi kitalálta a jeges és tüzes körmöket, egy körömépítő lány pedig a vaginává varázsolt körmöket. Ez már azért önmagában sem rossz...

Aztán jött a szelfi után a belfie, aminek az a lényege, hogy az üvegfalú medencéhez nyomott fenekedről készíts képeket, és töltsd fel a netre. Nem is beszélve a cicis kihívásokról: készíts magadnak szívcicit, vagy viselj te is ciciablakos fürdőruhát.

Most pedig azok után, hogy a fesztiválokon minden második lány csillámmintás arccal rohangált, ma már akár a nyelved is lehet csillogós. Micsoda szerencse, mi lenne ha nem lehetne?

A dolog egyébként egy Jacinta Vukovic nevű sminkmesterhez fűződik, aki először véletlenül ejtett csillámport a nyelvére, és ekkor tűnt fel neki, hogy ez valójában egy korszakalkotó ötlet - írta meg az Independent.

Őrült fehérneműk: a tevepata bugyitól a férfi csipkékig

A trendbe szabott őrületnek nincs határa, és miért éppen a fehérneműk újragondolása maradt volna ki az emberi elme kreativitásából? Íme, 4 hihetetlen, de mégis létező fehérneműtrend. Olvass tovább itt...

ÉNB Alexáról és Tamaráról szexi fotók készültek Montenegróbanhttp://www.life.hu/trend/20170830-szexi-fotok-keszultek-enb-alexarol.htmlOlyan különleges helyszínen kapták lencsevégre Alexát és Tamarát, ahol korábban híres divatmárkák fotózásait is tartották. Az eredmény pedig önmagáért beszél: Fotók! TrendOrigoCsobot Adél így nyaral -Fotó!http://www.life.hu/trend/20170830-csobot-adel-nyaralasarol-posztolt-foto.htmlCsobot Adél sosem tartozott a kerekded sztárok közé, ám alig pár hónappal a szülés után észre sem vehető rajta, hogy egy édes kisfiú anyukája. Így strandolt nyaralásán... Trend--Durván átműttette magát egy anya-lánya páros: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170829-friderikusz-sandornak-csunyan-beszolt-hajdu-peter.htmlElképesztő fotók kerültek napvilágra egy nőről és a lányáról, akik teljesen egyformára műttették magukat, ugyanis mindketten egy híres modellre akartak hasonlítani. TrendOrigoParis Jackson formás, de szőrös lábakat villantott: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170829-szoros-labakat-villantott-paris-jackson.htmlBizarr fotóval örvendeztette meg a rajongóit Paris Jackson. A fiatal modell szőrös lábakkal pózol az Instagramon. Trend--Britney Spears sminktelen, kacsaszájú arcot villantott: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170829-britney-spears-sminktelen-arca-tobb-mint-durva.htmlElképesztő fotók kerültek fel a 35 éves énekesnő közösségi oldalára. Ezt a kacsaszájat nem kellett volna erőltetni. TrendOrigoMerényletek a hajad ellen! Ezeket ne kövesd elhttp://www.life.hu/trend/20170828-ezeket-a-dolgokat-soha-ne-tedd-a-hajaddal.htmlMíg a bőrápolásra egyre több időt fordítanak a nők, a hajápolás sokszor háttérbe szorul. Pedig érdemes rá odafigyelni, hiszen a szép és gondozott hajkorona ugyanúgy a nőiesség része, mint az ápolt bőr. Ennek fényében jó tudni, hogy napi szinten is mennyi bűnt követünk el a hajunk ellen, amelyek egy kis odafigyeléssel mind elkerülhetők lennének. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.