Boob Heart Challenge, avagy csinálj szívet a cicidből: Fotók!

Boob Heart őrület szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láttunk már bizarr kihívásokat terjedni a neten, de most íme egy újabb: csak hogy nyáron se unatkozzanak a tinilányok. 

Ez az új trend - a tevepata bugyival ellentétben - nem Japánból, hanem Kínából ered, és tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy az ég egy adta világon semmilyen célt sem szolgál. Sőt, még ilyen mondvacsinált üzenetet sem szeretne közvetíteni, vagyis valóban, teljességgel haszontalan az egész.

Ez tulajdonképpen egy kihívás, amely a Boob Heart Challenge nevet viseli. A feladat pedig az, hogy a kezeid segítségével formálj szív alakot a cicidből úgy, hogy a mellbimbód ne látszódjon, majd készíts erről egy képet.

Így készíts a melledből cicit Forrás: 9Gag

Aki igazán "menő", még a közösségi oldalára is feltölti Forrás: 9Gag

Nem is értjük, őszintén Forrás: 9Gag

Természetesen ebben a játékban előnyt élveznek a nagyobb mellű lányok, de ne aggódj, akkor sincs minden veszve, ha nem vagy egy igazi kebelcsoda. Ugyanis van egy másik semmire sem jó kihívás, ami kifejezetten a szép fenekek mutogatását helyezi előtérbe. Így ha a cicidet nem tudod nyugodt szívvel közszemlére tenni, akkor majd talán a fenekedet megmutathatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.