Íme az idei nyár új őrülete: szelfi helyett belfie-Fotó!

belfie szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggodalomra semmi ok: mi sem tudtuk mi az a belfie, míg rá nem kerestünk az Instagramon. 

Nem szabad azt hinni, hogy eltelhet nyár új örület nélkül. Néhány éve lett divatos szelfizni, vagyis önmagunkról képeket készíteni, de úgy tűnik, lassan belfizni lesz sokkal menőbb. De mit is jelent a belfie?

¡fotografías de traseros bajo el agua! #Belfies, la nueva tendencia de las chicas de Instagram

El Chotin | Panamá (@elchotin_xyz) által megosztott bejegyzés,

A szó a butt selfie rövidített alakja, a fenekünkről készült képeket nevezik így. A rajongók után ácsingozó fiatal lányok ezzel a hashtaggel töltenek fel képeket a közösségi oldalaikra, és a hatás valóban sosem marad el.

A belfie lényege, hogy a fenekünket egy üvegfalú medencéhez szorítjuk, és úgy lövünk fotót a hátsó felünkről. Bár a keresőszót beírva rengeteg olyan felvétel is megjelenik, amelyeken csak egyszerűen lencsevégrekapott hátsókat látunk, ám aki igazán profi, az az üvegfalat sem felejti le a képekről.

Nyáresti smink partikirálynőknekhttp://www.life.hu/trend/20170720-nyaresti-smink-partikiralynoknek.htmlA nyári szezon legizgalmasabb neon színeivel és a metálos textúráival te lehetsz a fülledt nyári partik középpontja. Fantasztikusan mutatnak a napbarnított bőrön ezek a vibráló árnyalatok, sőt ha még csillogó fényekkel is kihangsúlyozod, garantáltan sikered lesz. Trend--Őrületes dekoltázst villantott Sarka Kata: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170728-igy-nez-ki-sarka-kata-bombasztikus-dekoltazsa.htmlSarka Kata új fotójától megbolydult az internet. TrendOrigoÍgy fest fürdőruhában Glenn Close: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170728-igy-nez-ki-furdoruhaban-glenn-close.htmlFriss fotók kerültek napvilágra a világ egyik leghíresebb színésznőjéről: így vakációzik Glenn Close. TrendAFPDaria Gubanovának van a világ leghosszabb haja: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170728-daria-gubanova-egy-nagyon-kulonleges-modell.htmlIlyet még életünkben nem láttunk: a fiatal nőnek nem csak hosszú a haja, hanem egészséges is. Csodálatos! TrendOrigoBritney Spears egy szál semmiben jár edzeni: Videó! http://www.life.hu/trend/20170728-szexi-ruhakban-jar-edzeni-britney-spears.htmlElképesztő felvétel került napvilágra nemrég Britney Spearsről. A híres énekesnő lassan már jobban fog kinézni, mint 18 éves korában. TrendAFPNyári lábápolás lépésről lépésrehttp://www.life.hu/trend/20170725-nyari-labapolasi-trukkok.htmlAkár egész évben dugdoshatjuk, de nyáron a lábfejünk is előtérbe kerül. A papucs- és szandálszezon viszont érdekes kettősséget hoz, mert ugyan ilyenkor szeretnénk, ha a legszebb lenne, de éppen ezek a lábbelik teszik leginkább tönkre, így érdemes odafigyelni a mindennapi ápolására. Ehhez adunk most tippeket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.