fashion week vaginaköröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan el kell fogadnunk, hogy mindig van még hova csökkenteni a színvonalat: bemutatjuk a vaginakörmöket. 

A tevepatabugyi már a múlté, ugyanis most a lógó ékszerekkel tarkított fura bugyik tarolnak, meg a ciciablakos fürdőruhák. Nem beszélve az új küldetésekről: készíts magadnak szívcicit, meg belfiet, ami tulajdonképpen az üvegre trancsírozott feneked fotója.

Már ezt a felsorolást elolvasni is tiszta agysorvadás, és most itt a folytatás: bemutatjuk a vaginakörmöket. A megálmodója, Asa Bree tulajdonképpen bármit képes megfesteni a körmökön, tehát kijelenthető, hogy rendkívüli a kézügyessége. Csak az nem tiszta, hogy miért ilyen hülyeségekre pazarolja a tehetségét?

✨ PUSSY✨POWER✨ for @uppermetalclass @projectobject.co ❤️❤️ @fingerbangportland

Asa Bree (@asabree) által megosztott bejegyzés,

Azt pedig már meg sem merjük kérdezni, hogy vajon hány olyan nő van, aki hajlandó lenne önmaga nemi szervének kicsinyített másolatát a körmein hordani. Bizonyára sokkal többen, mint amit mi tippelnénk. Sajnos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.