Őrült fehérneműk: a tevepata bugyitól a férfi csipkékig

fehérnemű Ryan Gosling tevepata csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A trendbe szabott őrületnek nincs határa, és miért éppen a fehérneműk újragondolása maradt volna ki az emberi elme kreativitásából? Íme, 4 hihetetlen, de mégis létező fehérneműtrend.

Tevepata bugyi

Eddig a legdurvább divatbakiként tartottuk számon a tevepatát, Japánban viszont kitalálták, hogy igenis szexi a nagyajkakat hangsúlyozni. Ezért meg is alkották a szilikon tevepatát arra az esetre, ha valaki nem tudná megfelelően kiemelni a nagyajkait. Praktikus kis darab, nem igaz?

Japánban megalkották a szilikon tevepatát arra az esetre, ha valaki nem tudná megfelelően kiemelni a nagyajkait Forrás: AliExpress

Inkontinenciabugyi

Ha már a praktikumról van szó, akkor itt van egy olyan találmány, amit tényleg ez vezérelt. Illetve a praktikum és az esztétikum találkozása volt a cél az inkontinencia-fehérneműk kitalálásánál.

Az inkontinenciában szenvedőknek kialakított betétektől és pelenkáktól úgy érzi a ember, hogy újra 3 éves. Mennyivel stílusosabb egy dögös fehérneműbe rejteni

– nyilatkozta az egyedülállóan nedvszívó alsóruházat kitalálója, Mark Davey, aki Frantisek Riha-Scott designerrel összefogva készítette el a termékeket. A dögös, csipkés fehérneműket a kifutón is bemutatták már.

Forrás: confitexunderwear.com/Michael NG

A páros egyébként sportolóknak kezdte el kialakítani ezt a különleges technikát, amikor ráéreztek a piaci résre. A tervezők szerint néhány deciliter folyadékot képes magába szívni a speciális fehérnemű, és ugyanúgy mosható, mint átlagos társaik.

Világító fehérnemű

Nappal sima, illetve egy egészen csinos fehér csipke fehérneműnek tűnik, de éjjel máris sokkal különlegesebb lesz, a csipke ugyanis világítani kezd. Az izgalmas darabokat egy anyuka találta ki, aki arra a következtetésre jutott, hogy sok nő nem szeret teljesen levetkőzni szex közben. Ez a fehérnemű viszont akkor is izgató, ha fent marad. Az anyuka megalapította találmányának a LuminoGlow nevű márkát, amivel letarolta a piacot. Nem is csoda, hogy imádják a nők, hiszen már egészen sok fazont és még bodyt is árulnak, a csipke ráadásul mindig klasszikus darab marad.

Nappal sima, illetve egy egészen csinos fehér csipkefehérneműnek tűnik, de éjjel máris sokkal különlegesebb lesz a világító fehérnemű Forrás: luminoglow.com

Csipke férfiaknak

Hiába klasszikus, azért férfiaknak mégsem ajánlanánk ezt a nemes anyagot. A Homme Mystere nevű márka tervezői, Brent és Lara Kraus viszont úgy gondolták, hogy férfiak is szívesen viselnének csábító csipkés bugyit és melltartót. Szerintük a férfi fehérneműk nem elég izgalmasak, ráadásul a pasiknak is szükségük van olyan nagy választékra, mint a nőknek. A tervezők úgy gondolják, hiánypótlók ezek a könnyű, kényelmes és stílusos fehérneműk. "Szexi luxusfehérneműket gyártunk férfiaknak" – nyilatkozta a páros, akik több mint 30 országban forgalmazzák nagy sikerrel a fehérneműiket, amit egyszerűen nem tudunk elhinni.

A Homme Mystere nevű márka tervezői úgy gondolták, a férfiak is szívesen viselnének csábító csipkés bugyit és melltartót Forrás: hommemystere.com
Így néznek ki ma a 90-es évek kedvenc tinisztárjai - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170616-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katie-holmes-tara-reid-nicole-kidman.htmlAszimmetria, virágminta, fiatalos lendület és a 90-es évek sztárjainak tündöklése és bukása - következzen a heti trendjelentés Hollywoodból. Trend--Ezeket a szépségápolási újdonságokat kell kipróbálnod idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20170607-ezeket-a-szepsegapolasi-ujdonsagokat-kell-kiprobalnod-iden-nyaron.htmlMilyen szépségápolási termékeket érdemes beszerezned idén nyáron? Larion Oscar sminkmester összeszedte a legnagyobb kedvenceket! Íme, 9 must-have darab! Trend--Öltözködési stílusáról vallott Szilágyi Áronhttp://www.life.hu/trend/20170612-oltozkodesi-stilusarol-vallott-szilagyi-aron.htmlA kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok vívó, Szilágyi Áron egy prémium óramárka nagykövete lett. Ennek kapcsán kérdeztük arról, milyen kiegészítőket hord, és milyen stílusban öltözködik a páston túl. Trend--A tartós smink 10 titkahttp://www.life.hu/trend/20170509-a-tartos-smink-titkai-larion-oscartol.htmlKi szeretné, ha fél nap után már elmozdulna a sminkje a helyéről? Ez a legrosszabb dolog, amit a sminkelés kapcsán el tudunk képzelni. De nem is kell ennek megtörténnie: a tökéletes előkészítésen múlik minden. TrendThinkstockMagyar modellek szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170607-magyar-modellek-szepsegtitkai-axente-vanessa-palvin-barbi-mihalik-eniko.htmlMéltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait. Trend--Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlMa ünnepelné 91. születésnapját az 50-es évek szexszimbóluma és szépségideálja, Marilyn Monroe. A bájos színésznő mindenkit elkápráztatott, pedig a vidám felszín felett szomorú tragédiák árnyékolták be az életét. Születésnapja alkalmából most a női szépségről alkotott gondolatait szedtük össze. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.