Az a bizonyos 9 hónap - Sztármamik vicces és megható aranyköpései

Forrás: NORTHFOTO -
Emily Blunt terhesség Eva Mendes aranyköpések Amber Rose Sheryl Crow várandósság Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandósság nem csak egy fizikai folyamat, gyakran bizony érzelmileg is megterheli a kismamát. Ezen az érzelmi hullámvasúton pedig a sztármamik is átmennek, akik néha könnyen, néha viszont kicsit nehézkesen veszik az akadályokat. Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 olyan sztáranyukát, akik nyíltan és néha viccesen meséltek a gyermekvárás csodájáról.

Sheryl Crow és fiai, Wyatt és Levi

2007. május 11-én a hivatalos honlapján jelentette be az énekesnő, hogy örökbe fogadja az akkor kéthetes Wyattet, majd 2010-ben kistestvért kapott a fiúcska, Sheryl ugyanis egy újabb gyermeket adoptált. Így nyilatkozott akkor gyermekeiről:

Mindegy, hogy a saját méhed gyümölcse, vagy más anya szülte, egy apró lélek mindenképpen megtalálja hozzád az utat.
Forrás: NORTHFOTO

Amber Rose és kisfia, Sebastian

A botrányhősnő várandósságáról rengeteget cikkeztek az újságok, gyakran írtak arról, hogy olyan, mintha Amber már évek óta terhes lenne, és a rajongói is azon törték a fejüket, hogy mikor jön el végre a nap, amikor megszületik kisfia. Nos, Amber és Wiz Khalifa gyermeke, a kis Sebastian 2013-ban egészségesen világra jött. Amber pedig egy interjúban így nyilatkozott várandósságáról:

Hogy őszinte legyek, nagyon bosszantó volt az emberek elképedését hallgatni. "Istenem, mintha egy örökkévalóságig tartana a terhességed." Emberek! Gyereket csináltam, nem ramen tésztát!
Forrás: NORTHFOTO

Blake Lively és kislánya, James

Blake Lively és Ryan Reynolds első gyereke tavaly év végén született, a Pletykafészkek színésznője így emlékezett vissza arra a bizonyos 9 hónapra:

Egyik percben összeomlottam, másik percben már örömömben vihorásztam, és olyan is volt, hogy a nevetés hisztériába csapott át. Olyan lehetett, mintha a férjem egy drogfüggővel élt volna együtt.
Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Emily Blunt és kislánya, Hazel

2014 februárjában született meg Emily Blunt és John Krasinski első gyermeke. Szülése után ő is mesélt terhességéről:

Fogalmam sem volt, mi vár rám. A gyermekvárás egy addig sosem tapasztalt élményt adott, szinte leírhatatlan. Maga a mennyország.
Forrás: NORTHFOTO

Eva Mendes és kislánya, Esmeralda Amada

Bár sokáig rejtegette pocakját Eva Mendes, 2014 júliusában csak napvilágot látott, hogy babát vár. A Ryan Goslinggal közös kislányuk 2014. szeptember 12-én meg is született.

Vicces, de babának nehezebb lenni, mint mamának. Például én körülbelül a '90-es években hánytam utoljára, míg Esmeralda csak az interjú alatt kétszer is kidobta a taccsot.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.