Elképesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

Meg Ryan A szerelem hullámhosszán című filmben
Collection ChristopheL via AFP - Tristar
plasztika kinézet fotó Meg Ryan
Sok-sok éve már, hogy Meg Ryan nem a filmjeivel hívja fel magára a figyelmet, hanem a kinézetével: az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő sztár plasztikai műtétek miatti megjelenése sokszor kapott kritikákat. Most friss fotó készült róla.

Nem véletlenül volt Meg Ryan egykor a romantikus komédiák sztárja: sugárzó és bájos szépség volt, ráadásul nagyon is passzoltak hozzá a könnyedebb szerepek. Hírnevét a Harry és Sally című vígjátékban szerezte, ezután komolyabb alakításokat is láthattunk tőle, például a Ha a férfi igazán szeret című filmben, de nem fordult el a komédiáktól sem, hiszen szerepelt még A szerelem hullámhosszán, a Francia csók, A szerelem hálójában és a Kate és Leopold című filmekben. A kezdeti sikerek után azonban lassanként eltűnt, az elmúlt években pedig a szerepei helyett már kizárólag a megjelenése miatt került a figyelem középpontjába. 

Meg Ryan a fiatalságának megőrzéséért folytatott küzdelme során ugyanis kissé elvetette a sulykot... Az őt meghatározó üdeség teljesen eltűnt, akármilyen beavatkozásokat is végeztetett az arcán, nem vált az előnyére, és ez bizony mindenkinek feltűnt. Valószínűleg neki is, ugyanis a legutóbbi nyilvános megjelenésén már egészen másként nézett ki. Az egykori színésznő egy filmművészeti díjátadón jelent meg Barcelonában, és bámulatosan nézett ki!

Meg Ryan
Meg Ryan Barcelonában jelent meg egy filmművészeti díjátadón
Forrás: Northfoto

Courteney Cox vallomása: a fiatalságot kergette, de csak szétbotoxoltatta az arcát

A hírességek közül sokan nem tudnak megbarátkozni az öregedés gondolatával. A fiatalságot hajszolta hosszú éveken át a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox is, aki most egy friss interjúban megrendítő őszinteséggel beszélt arról, hogy hamarabb le kellett volna állnia a plasztikázással.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.