Franco Marco párkapcsolat szex szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van a nyugalom, mondjuk egy párkapcsolatban és van a pörgés, azon túl. Szexszel, bulizással rock n' roll-lal. Van, aki az előbbire esküszik, van, aki az utóbbira - vérmérséklet kérdése végül is. Aztán ha jön a pofára esés, az már annyira nem vicces. Önbizalomhiányos hölgyolvasónk Franco Marcóhoz fordult segítségért.

"Kedves Marco!

Pár hónapja véget ért egy 6 éves kapcsolatom. Elvesztettem az önbizalmam, a barátaimat, elszigetelődtem a világtól. Ennél unalmasabb 6 évem nem is lehetett volna. És én hülye, ennyi évig bírtam, de aztán felnyílt a szemem, és kiléptem a kapcsolatból. Újra belevetettem magam az éjszakai életbe, a bulizásba, és próbáltam visszatalálni a régi barátaimhoz. Eddig minden szép és jó, de van egy nagy 'bánatom': nekem ez a hosszú kapcsolat volt az első az életemben, de új vizekre akartam evezni. Az egyik régi ismerősöm rám hajtott egy buliban, és 2 hét múlva le is feküdtünk egymással.

Thinkstock
Thinkstock



Azóta is többször beszéltünk, a barátság megmaradt. Aztán 1 hétre rá egy másik barátom nyomult rám, és vele is lefeküdtem. Ennek a viszonynak is barátság lett a vége. Én többet szeretnék (leginkább szexet), de egyikük se nyit felém újra. Megfordult a fejemben, hogy talán azért nem akarnak folytatást, mert rossz vagyok az ágyban. Az is lehet, hogy eszükbe se jutok? Ráadásul pont ezzel a két emberrel került szóba egyszer, hogy legyünk együtt hármasban - csak akkor szűz voltam és nem éreztem felkészültnek magam ilyesmire. Mi a fenét csináljak? Úgy érzem, hogy ha felhozom ezt a témát, vagy én írok nekik, akkor csak rájuk erőltetem magam. Lehet, hogy tényleg rossz vagyok az ágyban? Mit javasolsz?

Üdv: Sziszi"


Thinkstock
Thinkstock



Kedves Sziszi!

Történeted ékes bizonyítéka a férfi nem nagyszerűségének. Semmi kétség, hímeid kiváló példányok, boldog lehetsz, hogy melletted sütkéreznek. Nézzük rögtön első pasid, a hatéves srácot. Eltartott, szeretett, óvott a rendszeres éjszakázás miatti korai öregedéstől, a párkapcsolati stressz okozta gyomorfekélytől, ráadásul az együtt töltött évek alatt szerény, visszahúzódó, magának való lánnyá szelídített, akit nem érinthetnek a külvilág mocsokba taszító bűzös tappancsai. Felismerte rögtön, éles szemmel, hogy barátaid csábítása - például mikor moziba hívtak arra a romantikus limonádéra - fertőzött löttyként zúdulnának kitisztult tudatodra, ezért körbeölelve védte tőlük lényedet. Hálás lehetsz ezért, kedves Sziszi. Párod nem elszigetelt, hanem kincses szigetté varázsolta életed. Ne lázongj, ne hülyézd magad, inkább emlékezz a jóra, ami kaptál. Gondolj a nyugodt, unalmas életedre, melyet laza mozdulattal dobtál sutba holmi éjszakai rongyrázásokért. Megérte? Persze, hogy meg. Mehetünk is tovább. Előtűntek új barátaid. Tökéletes. Magukévá tettek, onnan is kivettek, nem zaklatnak, barátkoznak, ápolják a lelkedet, heti váltásban pedig a testedet is. Tisztességgel, szó nélkül, becsülettel. Igazi férfiak ők. Mi kell még neked? Hármasban csinálnád? Bevállalják érted, hidd el, ha rólad van szó, mindenre képesek.

Thinkstock
Thinkstock



Ne légy gyáva kislány. Nézz a szemükbe és kérj időpontot a közös ömlengésre. Legények a talpukon, ahogy látom, lesz közös tánc, ne félj, bátran, felszegett fejjel kefélj. Mit mondjak még? A pasik rendben vannak körülötted, ez világos, de veled sincs baj, ne parázz. Épp hintázgatsz. Na és? Hinta, unalom, palinta, izgalom. Van ilyen. Ha túlságosan szédülsz, szállj le. Ülj le a padra, és vedd át újra. Mi a francot akarok? Elnyúlni a pamlagon? Netán őrült péniszkavalkádot az ágyamon? Vagy csak élvezni a létet vele? Pont vele? Egyedül csak vele? Lehet bármi, de bármi az legyen, kérlek. Ha pedig már tudod a helyes utat, cselekedj azonnal. Gyújtsd be a kandallót, lobogjon a tűz, élvezd a melegét, fogd a kezet, mely átölel és lelkesedj. Vagy markold fel az óvszert és hívd a barátaidat. Igen, igen egyszerre, ha kérhetem. Hátadon a két haverrel meglásd az élet csupa élvezet. Csak arra figyelj, ne görnyedj meg túlságosan terhük alatt. Mert ha hajlott maradsz, rőzsét dobnak hátadra, mehetsz a sűrű sötétbe, s barátkozni sem fog veled más csak Jancsi és Juliska. Ezt ne akard. Nem való neked a kemencelapáttal való szarakodás.

Üdv.
Marco



Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre itt a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.