Mészáros János Elek állás földművelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér a földhivatalba Mészáros János Elek, a Csillag Születik idei győztese.

János Elek úgy döntött, nem bízik a véletlenekben, és nem akarja magát kitenni a haknizással járó bizonytalan létnek, inkább egy biztos állással keresi meg mindennapi betevőjét. "Valamiből meg kell élni! Válság van az országban, nem biztos, hogy a nyár folyamán annyi fellépésem lesz, amiből el tudnám magam tartani" - mondta a Blikknek az énekes, aki elárulta, bőven van még teendője a ház körül, és pihenni is szeretett volna, de sajnos erre most nem lesz lehetsősége.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"Nem tehetem meg, hogy egy hónappal később megyek vissza a hivatalba, hiszen húsvét óta fizetés nélküli szabadságon vagyok, ráadásul július elsejével beindul a parlagfűszezon, amelynek a hivatalnál évek óta én vagyok a felelőse. Ilyenkor fel kell térképezni a lelőhelyeit, számítanak rám a munkatársaim, nem hagyhatom őket cserben pont most. Nagyon jól esne a pihenés, szerettem volna elmenni a nővéremmel és az édesanyámmal kicsit pihenni, de úgy tűnik, ez most tolódik egy kicsit. Kapálni kell, locsolni a szőlőt, utolérni magamat egy kicsit. De szinte naponta jön hozzám valaki, akivel hosszú ideje nem találkoztam, valami mindennap akad, ami miatt nem haladok a munkával. Bízom abban, hogy legalább addig befejezem, amíg vissza nem kell mennem a hivatalba" - vallotta János Elek.

A Csillag Születik győztese nem szeretné felélni a kemény munkával megszerzett 12 millió forintos nyereményét. "Nem szeretnék én kellemetlen helyzetbe hozni senkit, nem lettem én milliomos ezzel a győzelemmel, nem érzem, hogy a családomon kívül bárkinek is segítenem kellene. Inkább tudomást sem veszek erről" - mesélte a remek hangú magyar művész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.