Zalatnay Sarolta adósság anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta egészsége az utóbbi idők botrányai miatt egyre csak romlik, és ismét felütötték az anyagi problémák is a fejüket.

Cini ellen a közelmúltban az ügyészség megszüntette az eljárást abban a csalási ügyben, melyben egy ismert állatvédőnő vádolta meg. A botrány hatására azonban romlani kezdett az egészségi állapota, így a mellkisebbítő műtétjét is el kellett halasztania.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"Előjöttek az epe- és májproblémáim, miközben az immunrendszerem gyakorlatilag a nullával vált egyenlővé, illetve a vérképem is kritikus eredményt mutatott" - vallott Cini. Az énekesnő azt is elmondta, hogy fellépései megritkultak. A vádak miatt pedig az anyagi helyzete kritikussá vált, akár otthonát is elveszítheti. "A számlák persze jönnek és a házunk hiteleit is nyögnünk kell. Ez sajnos egyre nehezebben megy, és bár úgy terveztem, hogy életem végéig ebben a kis házban élek majd, ez korántsem biztos a jelen helyzetben. A bank jóindulatán múlik, hogy találunk-e olyan megoldást" - idézi az énekesnőt a Stop.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.