Szörnyen néz ki az egykor szépséges színésznő

modell Vanessa Paradis Amber Heard Johnny Depp szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp kedvese, a különleges szépségű Vanessa Paradis mostanában nem túl csinos, sőt, legutóbb egyenesen lepukkantan festett Los Angelesben.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Vanessát mindig is egyedi stílusa és érdekes arca miatt imádtuk. Pár hónapja azonban felröppentek olyan pletykák, miszerint hosszú idő után ő és Johnny Depp szakítottak. Bár a hírt senki sem erősítette meg hivatalosan, a pár régóta nem mutatkozott együtt, és Vanessa is láthatóan elvesztette szépségét és báját az utóbbi időben.

Northfoto
Northfoto

A sztár Nyugat-Hollywoodban sétálgatott a minap, ekkor kapták lencsevégre. A kétgyermekes édesanya nagyméretű, színes lenvászon inget viselt színes szoknyával és kalappal, de nőiességének és szépségének nyoma sem volt. Valószínűleg ő sem tud elmenni azok mellett a pletykák mellett, melyek kedveséről és annak kolléganőjéről, a gyönyörű Amber Heardról szólnak. Bennfentesek szerint a párocska nemrég Las Vegasba utazott kettesben egy magánrepülővel, ahol együtt is töltöttek pár napot.
Johnny és Vanessa egyébként Franciaországban és a Karib-szigeteken élnek, és két gyermekük van: Lily Rose 12, Jack pedig 10 éves.

Less be Janicsák Veca gardróbjába! Kattints a képekért!

Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Kövess minket iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.