Izgalmas programok a gyerekeknek - Ha nem tudsz mit kezdeni a kicsivel nyáron

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan megkezdődik a nyári szünet az iskolákban, ideje hát megtervezni a nyarat, és - ha eddig nem tettétek -, utánanézni a táborozási és egyéb pihenési lehetőségeknek.

Ha a családod ideje, esetleg pénztárcája nem engedi, hogy elutazzatok Budapestről, akkor nincs más hátra, mint a fővárosban nézelődni, és megtalálni azokat a programokat, amelyeken mindenki jól érezheti magát. Egy egész napos vidámparkozás például tökéletes lehet: a felnőtteket kikapcsolja, a gyerekeket elkápráztatja és mindenkit rengeteg élménnyel gazdagít. Nem csak nappal, éjszaka is.

Szálljatok fel, ha leszállt az éj!

Augusztusig minden pénteken és szombaton - szeptembertől pedig csak szombaton - a megszokott nyitva tartáson túl, hajnali fél 2-ig élvezhetitek a fényárban úszó játékokat. Ha délután érkeztek a Vidámparkba, 20 órakor ki kell mennetek a pénztárakhoz és meg kell vásárolnotok az éjszakai belépésre jogosító karszalagjaitokat. Ha 18 és 20 óra között mentek, már olyan jegyet vehettek, amely tartalmazza az éjszakai belépő árát is. Sőt, most akár egy menő Gauswheel tulajdonasai lehettek a Webkosár felajánlásával! Pörögj, fotózz, töltsd fel fotódal a Vidámpark facebook oldalán és indulj a Budapesti Vidámpark és a FUNZINE közös fotópályázatán.

Forrás: Budapesti Vidámpark
Forrás: Budapesti Vidámpark

Kattints a képre a galériáért!

Angol Vidámparktábor

5 és 13 éves kor közötti gyermekeket vár a Vidámpark napközis nyári táborába. Ötnapos turnusokban, napi kilenc órán keresztül élvezhetik a gyerkőcök a parkban található játékok élményét. Június 25-től nyolc turnus indul, egy csoport pedig 4-7 főből áll. A résztvevőknek háromszori étkezést biztosítanak, és ami külön érdekesség, hogy mindeközben a gyerekek játszva tanulhatnak angolul is. Biztonságban tudhatod a kicsiket egy ilyen táborban, mert az animátorok egész nap ügyelnek arra, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és hogy mindig kellő figyelem jusson nekik. A Park rendezvénytermében zajlanak a nyelvórák, a fennmaradó időt pedig játékkal töltik ki a szervezők. Turnusonként egyszer látogatást tesznek a Budapesti Állatkertbe is.

Ünnepeljetek a Vidámparkban!

Azok a gyerkőcök, akik nyáron születtek, bizony hátrányos helyzetben vannak, már ami a születésnapi bulikat illeti. Az iskolaidőben szervezett zsúrok népszerűek, a nyári szünetben azonban nehéz összeszedni az osztálytársakat. Ha azonban a Vidámparkba szervezed a szülinapi murit, egész biztosan senki sem utasítja vissza a meghívásodat. Elindult a születésnapi zsúr szolgáltatás is, ahol az ünnepelt és a vendégei egy háromórás buli keretében kézműves programoknak, arcfestésnek, lufihajtogatásnak, Xbox-bajnokságnak, vagy akár egy tini disconak is a részesei lehetnek. 10-12 gyerkőc vehet részt egy ilyen buliban, amely akár angol nyelven is rendelhető.

Forrás: Budapesti Vidámpark/Kincses Gy.
Forrás: Budapesti Vidámpark/Kincses Gy.

Kattints a képre a galériáért!

Óriási élmény lesz

Június 16-án 15 és 16 óra 30 között a Vidámparkba látogatnak a világ legerősebb emberei. Itt kerül ugyanis megrendezésre a Giants Live - "World's Strongest Man" elnevezésű világbajnoki kvalifikációs erősember verseny hivatalos mérlegelése. Az eseményen a látogatók találkozhatnak a világ legerősebb embere verseny döntőjére pályázó 12 óriással, köztük természetesen a magyar indulókkal is. Ez a különleges hétvégi program mér csak a résztvevő óriások miatt is hatalmas élmény lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.