Megosztotta titkát a gyönyörű topmodell! - Így marad karcsú Miranda Kerr

modell fotó Miranda Kerr tengerpart mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A képmegosztó alkalmazásban megjelent fotó tanúsága szerint csodásan néz ki a 29 éves modell, aki személyi edzője segítségével tartja formában magát.

Korábban felröppentek olyan hírek, miszerint Miranda Kerr és Orlando Bloom válnak, a modell menedzsere azonban cáfolta az erről szóló híreszteléseket. A sztárpárnak 2011. január 6-án született meg első közös gyermeke, Fynn.

www.twitter.com
www.twitter.com

Miranda a világ legkeresettebb és legsikeresebb modelljei közé tartozik, így nem csoda hát, hogy különös figyelmet fordít az edzésekre és gondosan ügyel tökéletes alakjára. Bár másfél év telt el a kicsi megszületése óta, az általa megosztott fotón is látszik, hogy Miranda topformában van: mintha csak egy tizennyolc éves lányt látnánk edzeni.

Mint korábban megírtuk, Miranda azt nyilatkozta, hogy fia, Flynn szoptatása tökéletes formáinak megőrzésében is segítségére van, hiszen a szoptatással és fejéssel napi 500 kalóriát éget el, ami egyórányi futópados edzésnek felel meg - de ahogy a fotón is láthatjuk, az ausztrál szépség nem bízza a véletlenre irigylésre méltó alakját.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.