Kisebb mellekkel boldogabb az élet?

mell modell terhesség LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen barátkozik meg nagyra duzzadt kebleivel a brit glamourmodell, Danielle O'Hara.

"Utálom a nagyra nőtt melleimet, inkább kisebbeket szeretnék" - vallotta be a Closer magazinnak a formás idomairól híres Danielle O'Hara, aki épp harmadik gyermekét várja futballista férjétől. A 29 éves kismama - akiről ide kattintva nézhetsz képeket - korábban implantátumokat is bevetett azért, hogy nagyobb cicijei legyenek, a szilikonburok megrepedése miatt azonban inkább kivetette őket.

Forrás: Facebook/Danielle OHara
Forrás: Facebook/Danielle OHara

Danielle saját bevallása szerint nehezen barátkozik meg állandóan változó alakjával, kisebb melleivel azonban sokkal jobban érezte magát a bőrében, mint most. "Nagyra duzzadtak és hatalmasak. Miután tavaly kisebb cicijeim lettek, rájöttem, sokkal jobb úgy" - számolt be érzéseiről a modell, aki emellett a terhesség alatt felszedett kilókkal és a narancsbőrrel is nyűglődik. Mivel azonban születendő gyermeke egészsége sokkal fontosabb számára, úgy döntött, inkább letesz a várandósság alatti edzésekről.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.