Akár két tojás! Így festett Gigi Hadid szupermodell anyukája

Forrás: Instagram/Gigi Hadid -
édesanya Gigi Hadid modell hasonlóság lány divatfotó Yolanda Foster Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már el is felejtettük, mennyire dögös is volt annak idején a 20 éves modell anyukája, Yolanda Foster.

Amilyen az anyja, olyan a lánya – tartja a mondás, erre pedig Gigi Hadid és édesanyja, Yolanda Foster az élő példa. A divatipar 20 éves üdvöskéje a minap osztott meg egy rég elfeledett képet Yolandáról, aki lányához hasonlóan szintén modellként indította el karrierjét.

Forrás: Instagram/Gigi Hadid

Mary-Kate Olsen kedvenc modellje láthatóan örökölte mamája tehetségét és szépségét, mára pedig a legnagyobb márkák ajánlatai közül válogathat a szemtelenül fiatal lány.

Gigi Hadid bevette a modellvilágot

Az 1995-ös születésű amerikai modell seperc alatt vette be a kifutókat, és ma már a legnagyobb világmárkák is a lábai előtt hevernek. Fiatal, szexi, egyáltalán nem csontsovány, ellenben karcsú és nagyon nőies, nem mellesleg a legnagyobb fiatal sztárokkal bandázik éjjel-nappal. Gigi Hadid nevét 2015-ben érdemes lesz megjegyezni, itt meg is mutatjuk, miért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.