Jennifer Garner megbocsátott Ben Afflecknek?

Forrás: NORTHFOTO -
válás színész Ben Affleck Jennifer Garner házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, hogy a sztárpár a válásuk után is a jó viszony fenntartására törekszik. Gyermekeik előtt még most is eljátsszák a "boldog családot", hogy a kicsik minél kevésbé sérüljenek a dologban. 

Ben Affleck és Jennifer Garner Santa Monica egyik népszerű sétányán lazított együtt a napokban. Az erről készült képek alapján sokat sétálgattak és nevetgéltek a gyerekekkel, akik valószínűleg már tisztában lehetnek azzal, hogy szüleik már nem élnek együtt. Bár a lapok máris összeboronálták őket, a hírek szerint csak a csöppségek kedvéért vannak jóban egymással.

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com

Ben Affleck és Jennifer Garner ismét összeköltöznek?

Ben csak nemrég bérelte ki Brook Shields házát - rögtön a volt felesége szomszédságában-, ám most úgy tűnik, hogy a család ismét egy fedél alatt él majd, legalábbis Ben legújabb filmjének forgatási ideje alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.