Ben Affleck és Jennifer Garner ismét összeköltöznek?

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
sztárpár válás Ben Affleck Jennifer Garner London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben csak nemrég bérelte ki Brook Shields házát - rögtön a volt felesége szomszédságában -, ám most úgy tűnik, hogy a család ismét egy fedél alatt él majd, legalábbis Ben legújabb filmjének forgatási ideje alatt. A színész már ki is nézett egy lakást Londonban.

Úgy látszik, hogy a sztárpár, Ben Affleck és Jennifer Garner a válásuk után is a jó viszony fenntartására törekszenek. Persze erre három okuk is van a közös gyerekeik személyében: a 10 éves Violet, a 7 éves Seraphina, és a 4 éves Samuel. No, meg persze, ki mondta, hogy

csak szitkozódva lehet kimondani a "boldogító nem"-et?

Jen és Ben Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Egy közeli forrás szerint, mivel Ben köveztkező filmje, Az Igazság ligája forgatása miatt kénytelen Londonba költözni, ezért

családját is vinni akarja, mégpedig egy közös házikóba.

"Bent és Jennifert egy nagyon erős kapcsolat köti össze, ami azután is folytatódni fog, hogy Londonba költöznek" - nyilatkozta a forrás.

Mi meg sem lepődünk, hiszen köztudott, hogy a színész igyekszik jó apuka módjára mindent megadni a gyermekeinek - kiváltképp az együtt töltött idő örömét. A sztárpárt legutóbb például Santa Monicában kapták lencsevégre csemetéik társaságában.

Alkoholista lett a válás miatt Ben Affleck

Egyes informátorok szerint Ben Afflecket annyira megviselte a tönkrement házassága, és a bulvárlapok híresztelései róla és a dadáról, hogy az alkoholba menekült. A teljes cikket itt elolvashatod!
Drew Barrymore a kislányával jógázik: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160407-kislanyaval-jogazik-drew-barrymore.htmlFantasztikus összhangba került Drew Barrymore és lánya, akiknek jógaóráját egy csodálatos fotón örökítették meg. Család--Újabb fotók jelentek meg Svédország kis hercegérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160406-ujabb-fotok-jelentek-meg-svedorszag-kis-hercegerol.html Hurrá! Hosszas várakozás után újabb fotók jelentek meg a svéd trónörökösről, ami azért is nagy szó, mert eddig csak egyetlen fotón gyönyörködhettünk benne. Család--Fejen pisilte magát a fotózáson egy kisfiú - Vicces fotó!http://www.life.hu/csalad/20160329-egy-hazaspar-kisbabajat-nem-erdekelte-a-fotozas-es-lepisilte-a-fotost.htmlA családi képek sohasem mennek ki a divatból: mindig jó rájuk nézni, és egyetlen fotóra sem mondhatjuk, hogy rosszul sikerült, sőt! Minél kínosabb pillanatot kapott el a fotós, annál viccesebb utólag visszanézni. Így történt most is, amikor egy kisbaba lepisilte a saját fejét. Szép találat! CsaládOrigoFény derült Dustin Hoffman egyik családi titkára - A sztár összeomlott!http://www.life.hu/csalad/20160331-feny-derult-dustin-hoffmann-egyik-csaladi-titkara.htmlA 78 éves sztár az amerikai Finding Your Roots című műsorban szembesült először fájdalmas családi történetével. Család--David Beckham a tenyerén hordozza lányát http://www.life.hu/csalad/20160325-david-beckham-es-lanya-fotojatol-te-is-elolvadsz.htmlDavid Beckham gyermekeivel randizott csütörtökön, és egy jó apához híven, amikor egyetlen lánya elfáradt, rögtön a karjaiba kapta. CsaládAFPDonald Trump ismét nagypapa letthttp://www.life.hu/csalad/20160329-donald-trump-lanya-ivanka-trump-megszulte-a-harmadik-gyermeket.htmlDonald Trump milliárdos üzletember családja újabb taggal bővült, miután lánya, Ivanka egy kisfiúnak adott életet vasárnap. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.