Be szabad jelenteni a terhességet még a 12. hét előtt?

Forrás: Instagram/The Young Mummy -
bejelentés édesanya terhesség kisbaba blogger várandósság kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál mamibloggernek jó oka volt arra, hogy így tegyen: Sophie Cachia a 9. héten közölte családjával, barátaival és követőivel, hogy ismét kisbabát vár.

Terhességet bejelenteni a 12. hét előtt? A téma állandó vitatéma leendő kismamák, gyermeküket váró nők és már gyakorlott édesanyák között.

Forrás: Instagram/The Young Mummy

Az ausztrál blogger, Sophie Cachia azonban szakított a hagyományokkal: a 25 éves, immár egygyerekes édesanya oldalán közölte a nagy hírt olvasóinak, miszerint hamarosan érkezik a második csemete kis családjukba.

Hogyan mondjuk el a párunknak, hogy babát várunk?

Ha tudatosan terveztétek a családalapítást, vagyis vélhetően a párod nem fog szívbajt kapni, ha megtudja, hogy apuka lesz, akkor igen vicces és kreatív megoldásokat találhatsz ki, miképpen is tudasd vele a jó hírt. Íme, a Life.hu kedvenc, apukakímélő praktikái - kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.