Nyadak Duckie Thot modell pontosan úgy néz ki, mint egy baba

Forrás: Instagram/DuckieOfficial -
Nyadak Duckie Thot Barbie baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindent felforgatott egyetlen képével az afroamerikai modell, mert a fotón pontosan úgy néz ki, mint egy baba. A kommentelők teljesen megőrültek a látványtól!

Valószínáleg nem gondolta Nyadak Duckie Thot, hogy egyetlen képével fog hatalmas felfordulást csinálni, és egyúttal bekerülni a világsajtóba, de sikerült neki. Azon a bizonyos fotón ugyanis pontosan úgy néz ki, mint egy élettelen Barbie. Természetesen a rajongói fegylmét sem kerülte el a hasonlóság, mindannyian megdöbbentek attól, mennyire baba-szerű a modell.

Tényleg babának tűnik Forrás: Instagram/DuckieOfficial

Volt olyan hozzászóló, aki el sem akarta hinni, hogy Nyadak nem egy viaszbaba. "Komolyan, ez egy valódi ember?" - írta valaki egy kommentben, a többiek pedig csak azt tudták hajtogatni, hogy úgy néz ki, mint egy Barbie, mert így is van. Legalábbis ezen az egy fotón, mert a többin azért több benne az élet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.