Jordán Adél bugyiban és melltartóban pózol - Fotó!

Fotó: Polyak Attila - Origo -
bugyi melltartó Jordán Adél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jordán Adél, a Katona József Színház színésznője elképesztően dögös képpel örvendeztette meg a rajongóit: melltartóban és bugyiban fotózta le magát!

Jordán Adél színésznő bátran megmutat mindent a rajongóinak, ő aztán nem rejtegeti a vadócabb énjét sem. Legutóbbi fotója azonban még a megszokottnál is tüzesebbre sikerült, bizonyára nagyon felkorbácsolta a kedélyeket a követőinél. A színésznő ugyanis alig valamiben fotózkodott, ezekben a meleg napokban még forróbbá varázsolta ezzel a hangulatot.

Jordán Adél dögös fotót tett közzé! Fotó: Polyak Attila - Origo

A korábban parkolási botrányba keveredett Adél ugyanis egy csipkés melltartóban, egy apró bugyiban és neccharisnyában készített képet magáról, ezt tette közzé a követői legnagyobb örömére. Hihetetlenül dögös a színésznő!

Jordán Adél még börtönbe is kerülhet

A Katona Színház színésznője spórolni akart, de csúnya vége lett. Édesanyja rokkantkártyájával parkolt, ám lebukott, és most felelnie kell tettéért. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.