Molnár Anikó egy titkos boldogtalan kapcsolat miatt hízott 105 kilósra

Boldogtalanok Molnár Anikó hízás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó nagyon megváltozott: elképesztően sokat fogyott.

Közösségi oldalán mutatta meg a fantasztikus eredményt Molnár Anikó, aki elárulta, egy öt évig tartó titkos kapcsolat miatt hízott meg. Az egykori villalakó nem volt boldog párja mellett, ezért bánatában evett. Két hónapja azonban úgy döntött, véget vet ennek a kapcsolatnak és azóta a bánatháj is leolvadt róla.

"Öt évig együtt voltam valakivel, de boldogtalan voltam ebben a kapcsolatban. Emiatt állandóan nassoltam, este tizenegykor még spagettit zabáltam, és csak úgy gyűlt rajtam a bánatháj. Két hónapja úgy döntöttem, lezárom ezt a kapcsolatot, mert hiába az együtt töltött évek száma, ha két ember nem teszi egymást boldoggá, ki kell lépni belőle. A környezetem egy ideje mondogatja, hogy fogytam, de én nem látom a változást. Tény, a nasit elhagytam, de majd ha feljönnek a régi ruháim, talán akkor elhiszem, meglátom én is. A cél még mínusz tizenöt kiló" - mesélte Anikó a Bors megkeresésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.