Félt, hogy felesége rajtakapja: leugrott az erkélyről és szörnyethalt a 23 éves énekes

halál MC Kevin megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MC Kevin, az újdonsült brazil énekes egy szálloda erkélyéről ugrott le, miután pánikba esett, hogy felesége rajtakapja őt, miközben egy modellel és haverjával édeshármasozott. 

Értelmetlen halált halt a 23 éves brazil sztár, MC Kevin. A férfi azután ugrott le az erkélyről, hogy azt hitte, felesége kopogtat az ajtaján, miközben egy modellel és barátjával édeshármasozott hotelszobájában - adta hírül a Daily Mail.

A légyottot egy kopogás zavarta meg, MC Kevin pedig megijedt, hogy felesége áll az ajtó előtt. Az énekes és a 33 éves Deolane Bezerra bűnügyi ügyvéd mindössze három héttel az eset előtt házasodtak össze Mexikóban. Szombaton állítólag összevesztek egy buliban, majd az énekes nem válaszolt a nő hívásaira és üzeneteire. A tragédia az egészben, hogy nem ő állt a hotelszoba előtt, hanem az énekes egyik barátja.

Amikor meghallotta a kopogást, MC Kevin megpróbált leugrani az alatta lévő erkélyre, de eltévesztette az ugrást és öt emeletet zuhant, az úszómedence mellett landolt. Szemtanúk szerint akkor még lélegzett, de a kórházban már halottnak nyilvánították.

- osztotta meg közösségi oldalán a fiatal özvegy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.