Jennifer Lopez és Ben Affleck újra találkozgatnak: ismét lesz Bennifer?

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP -
Ben Affleck Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata annak idején nagyon nagy figyelmet kapott, így a szakításuk is. Most, hogy mindketten újra egyedülállóak, szárnyra kaptak a pletykák arról, hogy talán újra összejönnek. Ezeket a híreszteléseket pedig csak szította az a tény, hogy valóban láthatták őket együtt.

Jennifer Lopez szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel. A hírt egy közleményben tudatták, amely szerint a kapcsolatuk inkább baráti, és jobb, ha az is marad. Ezt követően szárnyra kaptak a pletykák arról, hogy Jennifer Lopez vajon kinek az oldalán vigasztalódik, és természetesen képbe került Ben Affleck is.

Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak össze

Mivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Ők azok a sztárok, akik nem jutottak el az oltárig.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2002-ben kezdtek el randizni, ezt követte az eljegyzés, de az esküvőre már nem került sor. Lefújták, majd végleg szakítottak. Ugyan a kapcsolatuk nem volt hosszú, 2002-től 2004-ig tartott, mégis nagy érdeklődésre tartott számot, ahogy a szakításuk is. Bennifernek azonban vége lett. Most azonban újra felröppentek pletykák arról, hogy talán a két szingli sztár egymásra talál, ezeket a híreszteléseket pedig nem sikerült csillapítani, mivel látták is őket együtt. Ben Affleck látogatást tett Jennifer Lopez otthonában. Persze a források szerint csak baráti a viszony köztük.

Jennifer Lopez és Ben Affleck Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.