Mivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. 

Evan Rachel Wood és Marilyn Manson

Evan Rachel Wood és Marilyn MansonForrás: AFP

A rajongók nem voltak oda, mikor Evan és Marilyn Manson randizni kezdtek, egyrészt azért, mert a színésznő 18 évvel fiatalabb az énekesnél, másrészt azért, mert Manson akkor még házas volt... De természetesen ők nem adtak senki véleményére, 4 év járás után az énekes a színpadon kérte meg Evan Rachel Wood kezét, ám egy évvel később már szakítottak is.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben AffleckForrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata ikonikussá vált, habár nem tartott olyan sokáig. 2002 és 2004 között alkottak egy párt, és okoztak együtt sok emlékezetes pillanatot. A nagy szenvedély azonban nem volt elég, kapcsolatuk így sem tartott ki az esküvőig. Ben Affleck ugyanis elhalasztotta a nagy napot, új időpontot pedig már nem is tűztek ki.

Winona Ryder és Johnny Depp

Johnny Depp és Winona RyderForrás: Getty Images

Habár ma már furcsának tűnik, hogy Johnny Depp és Winona Ryder egy párt alkottak, bizony akkoriban nagyon is jól mutattak együtt. A színész ráadásul annyira biztos volt a kapcsolatukban, hogy magára is tetováltatta a színésznő nevét, de kár volt. Hiába hitte, hogy szerelmük örökké tart majd, végül csak 3 évig voltak együtt, így természetesen esküvőre sem került sor.

Ryan Reynolds és Alanis Morissette

Ryan Reynolds és Alanis MorissetteForrás: Getty Images

Elképesztő belegondolni, hogy Ryan Reynolds volt valakivel valaha Blake Lively előtt, pedig így van. A színész évekig Alanis Morisette énekesnővel járt, két év után el is jegyezték egymást. Habár boldognak tűntek, szerelmük csak öt évig tartott. A szakítás nagyon fájdalmas volt az énekesnő számára, de sok dalt írt a szenvedésről.

Cameron Diaz és Jared Leto

Jared Leto és Cameron DiazForrás: Getty Images

Alig emlékszünk már rá, de bizony Cameron Diaz és Jared Leto 1999 és 2003 között egy párt alkottak. Természetesen a lánykérés is megtörtént, már az első évben feltette a nagy kérdést az énekes, ám az esküvőre valamiért sosem került sor. A jó hír azonban, hogy nem távolodtak el egymástól teljesen: Diaz még mindig a barátjának tartja Jared Letót.