Végre kiderült! Ezért szakított egymással Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

oka Alex Rodriguez szakítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt egy közleményben tudatta a hírt Jennifer Lopez és Alex Rodriguez: hivatalosan is szakítottak. Most az is kiderült, hogy mi áll a szétválás hátterében. 

Néhány napja végre tiszta vizet öntött a pohárba Jennifer Lopez és Alex Rodriguez, közleményben tudatták, hogy a jövőben nem egy párként élik tovább az életüket.

"Rájöttünk, jobb, ha csak barátok maradunk, és ezt a barátságot ápolni is fogjuk. A jövőben is együtt dolgozunk, és támogatni fogjuk egymást, hiszen közös cégeink vannak. Mindketten a legjobbat kívánjuk a másiknak, és a gyerekeinknek is jót akarunk" - olvasható a közlemény.

Alex Rodriguez és Jennifer Lopez hivatalosan is szakítottak Forrás: WireImage/2019 Getty Images and Vanity Fair/Kevin Mazur/Vf19

Nemrég kiderült, hogy Lopez már nagyon régóta boldogtalan volt Rodriguez mellett és képtelen volt megbízni benne, ez vezetett végül ahhoz, hogy felbontotta a jegyességét volt vőlegényével - írja a Female First.

Valószínű a bizalom akkor rendülhetett meg, amikor a színésznőt megcsalta Rodriguez.

"Jennifer volt az, aki ragaszkodott ahhoz, hogy a továbbiakban külön utakon folytassák. Rengeteg olyan problémájuk volt, amelyeket nem tudtak megoldani. Jennifer nagyon boldogtalannak érezte magát, és úgy vélte, nem tesz neki jót az, ha Alex párja marad. Többé már nem tudott teljesen megbízni az egykori baseballjátékosban, kapcsolatukban kialudt a szikra. Noha mindketten imádták egy családként együtt tölteni az idejüket a gyerekeikkel, de miután minden nap együtt voltak, a dolgok elvesztették a varázsukat"

- mesélte el egy a párhoz közel álló informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.