Óriási bejelentést tett Schumacher családja: régóta vártak erre a rajongók

Schumacher Forma-1 család Formula-1 verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha minden jól megy, hamarosan óriási dolog fog történni Schumacherék háza táján.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, hamarosan betekinthetünk Michael Schumacher életébe, ugyanis érkezik a legendáról szóló doku. A legenda 2013-as síbalesete örökre megváltoztatta a Schumacher család életét, a versenyző állapota kapcsán immár nyolc éve tartó hírzárlat van érvényben, és senki nem tudja, milyen állapotban van Michael valójában.

Szeptember 15-én indul a Netflix saját gyártású dokumentumfilm-sorozata, ami részletesen taglalja majd az autóversenyző állapotát, ennek kapcsán korábban lánya, Gina Maria posztolt Instagram-oldalára.

Nos, nem ez az egyetlen történés a Schumacher család háza táján, ugyanis kiderült, hogyha minden jól megy,

hamarosan újra két Schumi versenyezhet egymás ellen a Forma-1-ben.

A legenda, Michael anno tíz éven át versenyzett Ralf Schumacher ellen, most pedig másfél évtizeddel később fia, Mick után az ő unokatestvére, David Schumacher is az F1-be tart. Az 19 éves unokatestvér jelenleg a Forma-3 utánpótlás-sorozatában versenyez, és most jutott el odáig, hogy az F1 az egyetlen célja.

"Fel akarok kerülni a Forma-1-be. Ha valaki ennyi időt és pénzt fektetett be, nem is lehet más a célja. Természetesen érzem a nevemből adódó nyomást. Az első győzelmem után is észleltem, hogy nagyobb körülöttem a felhajtás, de mostantól nem dőlhetek hátra: így kell folytatnom tovább. Jó irányba haladok. Mentálisan sokat segített a Red Bull Ringen aratott sikerem, nagy kövek gördültek le a vállamról" – nyilatkozta korábban David, akinek barátnője nem más, mint a szintén autóversenyző Keszthelyi Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.