Váratlan bejelentéssel állt elő Michael Schumacher lánya, Gina Maria Schumacher: hamarosan részletekbe menően megtudhatjuk, mi történt a sztárpilótával. 

Schumacher 2013-as balesete örökre megváltoztatta a pilóta családjának életét. A Forma-1-es versenyző állapota kapcsán 8 éve tartó hírzárlat van érvényben, senki nem tudja, milyen állapotban van. Többen is próbálták már kideríteni, vajon felépülhet-e Schumacher valaha, számos álhír látott napvilágot ennek kapcsán, de a valóságot senki sem tudja. 

Most azonban lehull a lepel az elmúlt évek titkairól, ugyanis idén szeptember 15-én újtára indul a Netflix saját gyártású dokumentumfilm-sorozata, amely részletesen taglalja majd az autóversenyző állapotát. A hír kapcsán Shumacher lánya, Gina Maria posztolt Instagram-oldalára.

"Autóversenyző, sportikon, legenda. Ezt a filmet a családja teljes támogatásával hozták létre, és egyedülálló betekintést enged a hétszeres Forma-1 világbajnok Michael Schmuacher életébe. A sorozat szeptember 15-től elérhető, kizárólag a Netflixen."