Nem hajlandó nőgyógyászként dolgozó feleségével egy ágyban aludni a férfi, mert az nem fürdik meg esténként

Forrás: AFP/PhotoAlto/Frédéric Cirou -
házasság kanapé nőgyógyász alvás közös ágy
Nem hajlandó egy ágyba feküdni feleségével egy férfi, mert az asszony nem fürdik meg a munkából hazaérve. A férfi a kanapéra költözött.

A férfi Redditen osztotta meg felháborodását az internet népével. Azt írta, többen elítélik a magatartása miatt, szívtelennek tartják, de képtelen túllépni azon, hogy a felesége nem fürdik meg munka után. A saját egészsége érdekében pedig úgy döntött, nem fekszik mellé - írja a DailyMail.

Az asszony nőgyógyászként dolgozik, és bár a férfi tudja, hogy kesztyűt és védőruházatot visel, nem tud elvonatkoztatni attól, hogy felesége úgy fekszik be az ágyba, hogy az egész napját betegek között töltötte. A férj úgy érzi, lassan tönkremegy a házasságuk emiatt, pedig korábban boldogok voltak.

Illusztráció Forrás: AFP/PhotoAlto/Frédéric Cirou

„Nem hiszem, hogy ésszerűtlen kérés, hogy lefekvés előtt gyorsan lezuhanyozzon. Nemrég megemlítette, hogy rengeteg ember testnedvével találkozik a munkája során. Noha büszke vagyok rá, hogy ilyen fontos munkát végez, kényelmetlenül érzem magam attól a gondolattól, hogy egy ágyban aludjak vele anélkül, hogy előbb zuhanyozna. Megkértem már, hogy fürödjön meg lefekvés előtt, de ő úgy gondolja, ez teljesen felesleges, és úgy érzi, ésszerűtlenül viselkedem. Kényelmetlenül érzem magam a testnedvekkel való lehetséges érintkezés miatt. Inkább a nappaliban alszom a kanapén" - írta névtelenül a férfi, majd hozzátette, nem akarja veszélybe sodorni a saját egészségét.

A házaspár esete a Redditen is hatalmas vitát gerjesztett, de ugyanannyian álltak a férj mellé, mint ahányan a feleséget pártolták. Sokan azt írták, a feleség az alapvető higiéniai követelményeknek sem tesz eleget, a férj kérése pedig teljesen jogos. Mások azt írták, a férfi csak hisztizik, a kórházban mindent fertőtlenítenek, a feleség valószínűleg tisztább munka után, mint a férj fürdés után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.