prostitúció szüzesség szexuális aktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 18 éves szabolcsi lány 50 millió forintot kérne a szüzességéért cserébe. Az e-bayen már próbálkozott, de onnan kitiltották, most a magyar médiához fordult segítségért. Tagadja, hogy ennek az "üzletnek" bármi köze lenne a prostitúcióhoz, és nem várja a fehér lovon érkező szőke herceget.
Forrás: istockphoto
Forrás: istockphoto
left
Egyre korábban vesztik el szüzességüket a fiatalok/lifenetwork/lifemagazin/20100504-koran-kezdik-a-szexualis-eletet-a-fiatalok-1.htmlSzexkultúra: nincs több tabu?/lifenetwork/lifemagazin/20100608-szexkultura-nincs-tobb-tabu.html

"Tavaszkisasszony" először külföldi lapoknál, a Daily Telegraph-nál és The Sun-nál próbálkozott, de több hónap sikertelenség után feladta. Nem elég meggyőző - utasították vissza, és azt ajánlották, keressen mást, akit palira vehet. Egy angol nyelvű blogba kezdett, amit már több ezren láttak, de a látogatók között nem volt ajánlattevő.


A 18 éves gimnazista lány egy szabolcsi kis faluban lakik, jól beszél angolul. Édesanyja svájci frank alapú hitelt vett fel, aminek a gazdasági válság miatt a havi részletei megduplázódtak. A lány, elmondása szerint az öccsét szeretné megvédeni attól, hogy olyan nyomorban nőjön fel, amit neki is át kellett élnie, ezért döntött úgy, hogy áruba bocsátja a szüzességét. "Úgy gondoltam, ez a végső menedék ebből a helyzetből, amiben vagyunk. Természetesen előtte utána néztem, hogy kik próbálkoztak már ezzel, és a legtöbben sikerrel jártak." - mondta a fiatal szőke lány, akit rengetegen támadnak azért az összegért, amennyit szeretne elkérni. "Nekem 50 millió forint lenne az ideális. Sokan azt kérdezik, talán meg akarok gazdagodni? Miért nem gürizek úgy, mint az átlagmagyar? De abba nem gondolnak bele, hogy az 50 milliónak a fele elmegy adóra, járulékokra, és én abból az összegből jóval kevesebbet, nagyjából a felét fogom megkapni." - mondta a lány, bár az nem derült ki, hogy tulajdonképpen mi lenne az a szolgáltatás, ami után adózna.


Tavaszkisasszony az e-bay árverési oldalon indította aukciója jól kezdődött, az első licitáló 150 ezer dollárt ajánlott, ami nagyjából 30 millió forintnak felel meg. Ám ettől ő mindenképpen többet szeretne. Azt sem tagadja, hogy az adósság törlesztésén kívül szeretne új életet kezdeni, illetve szeretné befektetni a maradék összeget, hogy ne fordulhasson elő a jövőben a mostanihoz hasonló helyzet.


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Kh5Y8DfaOgDjOSlw

Szüzesség: a sikerhez vezető út kulcsa


"Keresztény nevelést kaptam, tudom, hogy milyen morális és erkölcsi értéke van a szüzességemnek. A szexualitás eddig nem igazán játszott szerepet az életemben. Maga a szüzesség nekem most a megkönnyebbülést jelenti, a sikerhez vezető út kulcsát."


A neve elhallgatását kérő lány nem aggódik amiatt, hogy komoly lelki sérüléseket szenvedne az ominózus éjszaka alatt, míg elveszti az ártatlanságát. Sokkal súlyosabb lelki tehernek éli meg a mindennapokat, melyeket rettegésben és anyagi bizonytalanságban kell leélnie, és azt, hogy soha nem tudott még elmenni a családjával egy belföldi nyaralásra sem.


Forrás: istockphoto
Forrás: istockphoto


"Azt mondta egy pszichológusnő az egyik kereskedelmi csatornán, hogy ezen túl nem fogom tudni megkülönböztetni a szexuális vonzalmat a valós, mély érzelmektől. Én nem hiszem, hogy ilyen törést jelentene ez a dolog, szerintem vagyok annyira összeszedett lelkileg, hogy meg tudjam különböztetni a mély érzelmeimet és a szexuális vonzalmat. Voltak már hosszú, plátói szerelmeim, és volt, akivel azt éreztem, hogy már vele le tudnék feküdni. A testem készen állt, de a lelkem még nem, és pont ezért tudtam eddig megőrizni az ártatlanságomat."


Tavaszkisasszony nem fél attól, hogy egy olyan férfival kell eltölteni az éjszakát, aki nem tetszik neki. "Évek alatt megtanultam, hogy nem a külső alapján kell ítélni. Több tízmillió forintért, egy éjszakára, hajlandó vagyok pozitívan és barátságosan közeledni bárkihez."


Prostitúció?

A szabolcsi lány szerint a prostitúció az üzletszerű kéjelgés, egy állandóan, életvitelszerűen folytatott tevékenység. "Aki napi szinten abból tartja fenn magát, hogy odaadja a testét viszonylag alacsony áron, az valóban prostituált. Én egyszeri alkalommal szeretném megtenni, ráadásul úgy, hogy engem még senki nem érintett. Innentől kezdve szerintem engem nem lehet prostituáltnak nevezni. Nekem ez az egyszeri, nagy összeg lenne a kulcs ahhoz, hogy egyetemre tudjak menni, és azt a pályát tudjam választani, amit mindig is szerettem volna. Én szeretnék tisztességesen dolgozni!"

Nem várja a herceget


A szabolcsi lány nem érzi úgy, hogy az akciójával negatív példát mutat majd, és ezek után mindenki, akinek anyagi gondja van, rá mutogatva fogja áruba bocsátani a testét. "A fiatalok mindenhol negatív példát látnak. A mai 13-14 éveseknek már jóval érettebbek és nyitottabb a gondolkodásuk, és megvan az ahhoz való eszük, hogy eldöntsék, példának kell-e tekinteni az én esetemet vagy sem."


A 18 éves lány korát meghazudtoló módon gyakorlatias: nem kerget romantikus álmokat, elmondása szerint nincs is rá ideje. "Nem képzeltem még el, milyen lesz az a férfi, akivel eltöltöm az első éjszakát. Eddig azzal voltam elfoglalva, hogy valami fényt lássak az alagút végén, például azt, hogy ez a terv sikerülhet. Arra nincs energiám, hogy a szőke hercegről képzelődjek a fehér lovon."


Tavaszkisasszony akkor sem fog elkeseredni, ha senki nem ajánl fel többmilliós összeget a szüzességéért cserébe és reménykedik, hogy sikerül majd háta mögött hagyni az állandó nélkülözést. Állítása szerint azonban már több állásajánlatot is kapott. Mivel angolul kezdte el írni a blogját, több Angilában élő magyar is felkereste, hogy akár tolmácsként is dolgozhatna, még a nyelvvizsgáját is fizetnék, de ezt ő nem tartja megoldásnak. "Ha én hónapról hónapra valamennyi pénzzel ki tudnám pótolni az édesanyám jövedelmét, az csak lavírozás és sodródás lenne a számlák és az adósságok között. Egy egyszeri, de tartós megoldást szeretnék."


A média negatív hatása

Rusz Edit szexuálpszichológus szerint fontos, hogy a szüzesség elvesztése érzelmi kapcsolatban történjen. Az első éjszaka alatt átélt élmények következtében lesznek a lánynak elvárásai azzal a férfival szemben, aki majd eztán a partnere lesz.

A LifeNetwork kérdésére, hogy honnan merülhet fel egy ilyen extrém ötlet egy fiatal lányban, a szakértő a média hatását emelte ki: "Valamiféle túlzott exhibicionizmus, a lehetőség, hogy ennek kapcsán hírnevet szerezhet, hogy ezzel az extra kívánsággal bejuthat abba a misztikus világba, amit a média fémjelez. A tévénél nagyobb hatalom nincs, akár jó, akár rossz híreket keltve kerül be oda valaki, ismertséget fog szerezni. De azt a helyzetet, hogy pont egy ilyen intim szférát érintő üggyel kerül be a nyilvánosság elé, biztos, hogy a későbbiekben rosszul fogja feldolgozni. A női szerepeket és a harmonikus párkapcsolatot nagyon nehéz lesz ezek után tökéletesen megélni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.