csillagjegy horoszkóp karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára szerencsés lesz a március karrier szempontjából, a Szűz jegyűek pedig képesek lesznek végre feloldani a munkahelyi feszültséget.

Kos

Munkahelyeden vagy saját vállalkozásodban a légkör hirtelen megenyhül, barátságosabbá válik, ez pedig ösztönzőleg hat rád és kollégáidra egyaránt. Végre kissé őszintébbek lehettek egymással, bátrabban felvállalhatjátok gondolataitokat vagy elvetemültnek tűnő ötleteiteket egymás előtt. Ez az időszak kedvez a csapatmunkának és a nagy falatok legyűréséhez is.

Munkát keresel? A sokszoros visszautasítás kezdhet az agyadra menni. Épp ezért ideje megfontolni, milyen esélyeid lennének vállalkozóként...

Karrier tipp: Bármi, ami bosszant, vagy netán lelkiismeret-furdalást okoz, mondd ki! Ne tartsd magadban!

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Bika

Nagyon beszédes kedvedben leszel március folyamán, szívesen osztod meg munkáddal, karriereddel kapcsolatos terveidet, ötleteidet környezeteddel. Most szerencséd lesz, mert valaki olyannal hozhat össze a sors, aki nemcsak meghallgat, hanem fel is figyel javaslatodra. De vigyázz, még állásajánlatot tesz neked, melyet nem illik visszautasítani!

Munkát keresel? Összefuthatsz valakivel, akiről nem gondolnád, hogy tud segíteni állástalanságodon. Légy bátor, és mondd el mindenkinek, milyen cipőben jársz.

Karrier tipp: Kerüld messziről a pesszimista, negatív embereket, még képesek lennének magukkal rántani.

Szeretnél sikeresebb lenni a munkádban? Kérdezd tanácsadónkat, Zsótér Ginát!





Ikrek

Márciusban jól érzed magad a munkahelyeden, de ha vállalkozó vagy, akkor ott is feltalálod magad, sőt, mindkét variációban jön egy új lehetőség. Bár ez nem valami eget rengető dolog, mégis érdemes magadhoz ragadni a kezdeményezést, hiszen aki mer, az nyer! Márpedig most benned van az erő és a lehetőség arra, hogy valami nagyon jó dolgot hozz létre, csak rajtad múlik minden!

Munkát keresel? Merd kimondani, mire is vágysz valójában! Több pénz? Karrierlehetőség? Ám legyen!

Karrier tipp: Javítsd, sőt, erősítsd kapcsolataidat kollégáiddal, feletteseiddel, régebbi ügyfeleiddel!

Rák

Nagyszerűen alkalmazkodsz a változó körülményekhez, s ez sokakat arra ösztökélhet, hogy barátságosabbak legyenek veled, vagy épp tőled kérjenek tanácsot, ha szakmai kérdésük lenne. Te pedig segítőkész vagy, odaadó, bármit megteszel azért, hogy a jó oldaladat mutasd a világ felé. Ha nem is márciusban, de ez a pozitív hozzáállás hamarosan meghozza gyümölcsét!

Munkát keresel? Márciusban inkább átmeneti vagy idény jellegű munkák jöhetnek szóba, de érdemes elfogadni valamelyik felajánlást.

Karrier tipp: Akkor is nyújtsd oda a kezed másoknak, ha azt nem várnák tőled!

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Oroszlán

Ahogy melegszik az idő, te is kedvesebbé és mosolygósabbá válsz, több fantáziát viszel munkádba, sőt, valami fergeteges ötlet is kipattanhat a kobakodból. Eleinte el sem mered mondani senkinek, hisz még bolondnak néznének. De ahogy telik az idő, és összeáll a kép, egyre jobban szeretnéd megosztani másokkal tervedet. 25-e után érdemes!

Munkát keresel? Légy rugalmas! Lehet, hogy kvalitásodon alul kínálnak meg egy munkával, de mégis érdemes lenne elfogadni.

Karrier tipp: Mindennek eljön a maga ideje. Most semmit nem szabad siettetni.

Szűz

Engedsz a feszültségből, több jókedvet és játékosságot viszel a mindennapokba, ezzel pedig oldhatod a munkahelyi feszültséget. Eleinte nem mindenki veszi a lapot, de a hónap közepére képes leszel a munkát egyfajta örömforrásként megjeleníteni mások szeme előtt. A javuló munkahelyi légkörrel jobban érzed magad a bőrödben, a kollégák pedig egyenesen csodálnak majd.

Munkát keresel? Légy rokonszenves, mosolygós és megnyerő. Ezzel célt érsz.

Karrier tipp: Most bizony neked kell megszervezned mindent, még akkor is, ha ez nem a te feladatod.

Mérleg

Fontos lesz március folyamán, hogy túllépj önmagadon, s mindenkit egyenrangú félként kezelj, még akkor is, ha a te kvalitásaid sokkal jobbak másokénál. Bizony meg fog most történni, hogy sokan meglepnek rátermettségükkel és kreativitásukkal, s éppen olyan kollégák vagy beosztottak, akiket eddig nem sokra tartottál.

Munkát keresel? Lényeges, hogy tanulj mások ötleteiből, lehet, hogy épp ez segíthet most túllépni saját árnyékodon.

Karrier tipp: Fedezd fel másokban a jólelkűséget, a barátiasságot, a jó szándékot, még mélyebb kapcsolatba is bonyolódhatsz valakivel.

Skorpió

Február sem alakult eredménytelenül, de március kifejezetten sikeres lesz. Bár nem beszélhetünk elsöprő dolgokról, azonban mindent első nekifutásra el tudsz végezni, sok apró dolgot ellesel környezetedtől, melyeket később a saját hasznodra fordítasz. A legfontosabb, hogy mindig jól oszd be az idődet, így senki nem találhat fogást rajtad.

Munkát keresel? Próbálj végre változtatni eddigi keresési szokásaidon. Meglepődsz az eredményeken!

Karrier tipp: A folyamatos eredmények ellenére is légy türelmes önmagaddal. Te sem vagy tökéletes!

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Nyilas

Pontosan tisztában vagy azzal, hogy akkor vagy képes jól teljesíteni, ha jól is érzed magad a bőrödben. Most ideje van a megújulásnak, egy kis külső dizájnváltásnak. De ne csak a hajad vagy az öltözeted kapjon új lendületet, hanem rakj rendet az íróasztalodon, fiókjaidban is, hisz a kacatok, limlomok felhalmozódása rettentő sok negatív energiát termel körülötted.

Munkát keresel? A tanácstalanság uralkodhat el rajtad, hisz azt hitted, a tavasz első szele biztos változást hoz. Ideje, hogy új gondolatokat és terveket eszközölj a siker érdekében.

Karrier tipp: Az őszinteséggel sem kell most csínján bánnod. Mondd ki, mi bánt, csak így kaphatsz választ szakmai kérdéseidre.

Bak

Március folyamán szívesen dolgozol, és az új ötleteket sem utasítod vissza. Bár lesz néhány furcsa kérés, melyre legszívesebben nemet mondanál, mégis tudod, hogy épp az újdonságból tudsz tanulni, okulni, s ez csakis a te érdekeidet szolgálhatja. Ha van rá módod, érdemes ebben az időszakban szakmai továbbképzésen, tanfolyamokon részt venni.

Munkát keresel? Soha ne állíts magadról olyat, ami nem igaz! Most különösen hamar kiderülne a turpisság.

Karrier tipp: Készíts listát elmaradt feladataidról, s minden nap lendülj túl egyen.

Vízöntő

Van egy csomó nagyszerű gondolatod, de félsz megosztani feletteseddel, vagy megvalósítani azt saját vállalkozásodban? De miért vagy ennyire gyáva? Ez alapjában nem jellemző rád. Még szerencse, hogy Jupiter megtámogat a hónap közepén, s egyszer csak megnyílsz, kitisztulnak a gondolataid, s bele mersz vágni vadonatúj feladatok elvégzésébe.

Munkát keresel? Keress fel új fejvadászt vagy kevésbé ismert munkaközvetítőt, meg fogsz lepődni, mennyi lehetőséged adódik hirtelen.

Karrier tipp: Könnyen jöhet akár több érdekes állásajánlat is, melyek megmozgatják fantáziádat. Most tartsd szem előtt a "biztos kevés jobb, mint a bizonytalanság" üzenetét.

Halak

A jegyedben járó Nap nagyon erőteljesen inspirál, kiválóan haladsz a feladataiddal, jól tudod beosztani az idődet, s most még a gondolataid sem kalandoznak el, mint máskor szoktak. Március hava nem kedvez a csapatmunkának, most inkább egyedül tudsz igazán eredményesen dolgozni. Olyannyira, hogy ezzel kivívod mások elismerését.

Munkát keresel? Fogadd el a kicsit, mert abból jöhet a nagy. Most a fordított sorrend nem működik.

Karrier tipp: A rengeteg munka mellett kell idő a pihenésre is, különben már a hónap közepére kifulladsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.