asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január utolsó hétvégéje igazán kényeztető lehet, de csak akkor, ha nem szállsz szembe a csillagokkal. Vajon képes vagy nyitott lélekkel elfogadni azt, amit felkínálnak az égiek? A Life.hu horoszkópja segíthet az elfogadásban.

Kos

Remek hétvége vár rád, jó helyekre sodródsz, élvezni fogod az emberek társaságát, a beszélgetéseket, eszmecseréket. Még a viták sem tudják elvenni a kedved semmitől. Ha lesz is ilyen, azon túlesel szombat délelőtt, aztán megy minden, mint a karikacsapás. Miután nem miattad robban ki a konfliktus, nem is kell belefolynod. Vasárnap a pihenésre törekedj, a lehető legkevesebb energiát pazarold el, hogy teljes erőbedobással kezdődhessen a jövő hét.
Hétvégi tipp: mások kibékítését nem kell feltétlenül célul kitűznöd, de süthetsz egy sütit nekik, és leültetheted őket az asztalodhoz egy nyugodt beszélgetés erejéig.

Bika

Jó hangulatban telik majd a hétvégéd, szerencse és öröm övezi utadat, bármerre is járj. Rugalmasan tudsz ezen a hétvégén igazodni minden kialakuló helyzethez. Több programod is másképp, pozitívabban alakul, mint tervezted. Számos dolgot át kell szervezned ahhoz, hogy mindenkinek jó legyen a közös buli, a helyszín, vagy épp a társaság. Remekül fog minden menni, sőt, szingliként akár egy vad kalandba is belekeveredhetsz.
Hétvégi tipp: ha nyitott leszel és befogadó minden újdonságra, akkor olyan információk birtokába juthatsz, melyek már a jövő héten segítségedre lehetnek.

Ikrek

Szombaton egy kisebb akadályt kell leküzdened, de hidd el, megéri foglalkozni az üggyel, mert fontos tapasztalat birtokába juthatsz általa. Vedd a fáradtságot, és ne told el a jövő hétre az intézést, főleg, hogy magánjellegű a téma. Állhatatosságod, logikus gondolkodásmódod és reális életszemléleted segíteni fog a korrekt lépések megtételében. Adj teret a fantáziádnak, ötvözd jó kommunikációval, s mindent rendezni tudsz. Vasárnap pénzügyekkel kapcsolatban ne hozz fontos döntéseket.
Hétvégi tipp: Ikrek létedre tudatosan erőltesd magadra a nyugalmat. Ez átsegít minden fura vagy épp nehéz élethelyzeten.

Rák

A szombat már-már túlontúl békésen zajlik, semmi és senki nem fog kizökkenteni a normális kerékvágásból. Otthonod rendezgetése, bútorok tologatása, mosás és vasalás vár rád. Ám a csendes tevékenységek után az estét mindenképpen töltsd társaságban, érdemes lenne barátaiddal tervezned valami házon kívüli programot. Ha viszont egy vasárnapi összejövetelre a logikával ellentétben igent mondasz, akkor egy be nem tervezett kiadásba kényszeríted magad, ami nem fog jól jönni, főleg most, az újév első havának végén.
Hétvégi tipp: egy buli egy hétvégére elég lesz. Ha mégsem, akkor tedd fel a kérdést magadnak, hogy mikor fogsz pihenni?

Oroszlán

Egy hozzád közelálló személy nagyszerű hírrel fog szolgálni, ez egy lehetőséget rejt magában, s alaposan meg is lep a helyzet komolysága. Lehet, hogy elsőre badarságnak fog tűnni, de inkább maradj csendben, és ígérd meg, végiggondolod a hallottakat, mert bőven rejt számodra növekedési lehetőséget. Ezek után pedig tartsd be az ígéretedet, de dönts belátásod szerint. Csak akkor mondj nemet, ha tőled nagyon távol áll a téma. Egyébként légy bátor!
Hétvégi tipp: egy olyan kezdeményezés részévé válhatsz, ami elismerést, örömöt és anyagi hasznot hoz.

Szűz

Jól teszed, ha ezen a hétvégén fokozottan figyelsz önmagadra és a környezetedben zajló változásokra. Fontos, hogy közlekedés vagy bármilyen testmozgás során ne légy szeleburdi, se figyelmetlen, mert könnyen érhet kisebb baleset. Ha a lassan jársz, tovább érsz elvét követed, akkor mindenhová eljutsz biztonságban. Vasárnap ez a kellemetlen hatás elmúlik, és ez azért jó hír, mert ki kell mozdulj otthonról, hogy találkozhass olyan emberekkel, akik fontos információkat adnak át.
Hétvégi tipp: csinálj olyan dolgokat, amelyek nem igényelnek tőled jelentős fizikai aktivitást. Jut is marad is, ez legyen a hétvégi mottód.

Mérleg

Szombaton lényeges pillére lesz a béke fenntartásának a diplomácia. Akár barátaiddal, akár családoddal töltöd az időt, légy nagyon figyelmes mindenkivel. Ami még jobb, ha egyszerűen csak csendben vagy, és csupán megfigyelőként veszel részt a különféle eszmecserékben. Ne nyilváníts ironikus vagy kritikus véleményt, valamint ne folyj bele olyasmibe, aminek nem ismered a részleteit. Csak hallgasd a többieket bölcs némasággal, és csakis szükség esetén válaszolj a kérdésekre.
Hétvégi tipp: Mérlegként nem lesz fura, ha a csendbe burkolózás mellett döntesz. Ne félj megtartani magadnak a véleményedet!

Skorpió

Ezen a hétvégén légy laza, könnyed és bátran használd a humorodat. Nem kell mindent túlzott komolysággal kezelni, sőt, épp te lehetsz az, aki feloldja a kínos helyzeteket valami jópofa megjegyzéssel. Ha rossz hír érkezik, ne ess pánikba, akkor se, ha elsőre valóban ijesztőnek is tűnik a helyzet. Az év első hónapjának utolsó hétvégéjén muszáj lesz pihenned. Lazulj, relaxálj és eszedbe ne jusson ezen a hétvégén nagytakarításra pazarolni a drága idődet.
Hétvégi tipp: fókuszban a wellness. Hidd el, most ott a helyed!

Nyilas

Egy kellemetlen helyzet kedvedet szegheti szombaton. Az egészet csakis magadnak köszönheted, ám van választási és javítási lehetőséged. Ha most csak a rosszat látod meg, rejtve maradnak előtted az adott helyzetben rejlő komoly lehetőségek, és szép pillanatoktól foszthatod meg magad. Vajon melyik vonz a kettő közül? Tüzes Nyilasként csakis a jót akarhatod! Vasárnapra az égiek tisztánlátást adnak neked, s egy hirtelen fordulattal mindenből a legjobbat akarod majd kihozni. Egy érdekes találkozásra is számíthatsz, szingliként akár a szikra is lángra kaphat.
Hétvégi tipp: lazíts és pihenj. Jót tenne az úszás vagy a fitnesz egy különleges módozata.

Bak

Váratlan meglepetésben lehet részed ezen a hétvégén, s lehet, hogy nem lesz óriási hatással rád a dolog, de az biztos, hogy az egyhangúságból pillanatok alatt kirángat. A munkát vagy a tanulást mindenképpen tedd félre, szellőztesd ki a fejed, hagyd szárnyalni a gondolataidat. Egy feladatod van csak ezen a hétvégén: átadni magad szeretteid ölelésének, kedveskedésének, vagy a neked szervezett programoknak, és egyszerűen csak élvezd, hogy sodor az ár jobbnál jobb helyekre. Minden épp úgy lesz jó, ahogy alakul!
Hétvégi tipp: minden meghívásra mondj igent, akkor is, ha egyszerre két helyen kellene lenned. Ismered a csoda fogalmát, úgyhogy legyél ott mindenhol!

Vízöntő

Semmi nem indokolja, hogy visszautasító légy környezeteddel szemben, akkor sem, ha éppen orrolsz rá. Úgy érzed, jogosan? Esetleges sértettséged csak egy félresiklott mondat, egy rosszul értelmezett élethelyzet miatt élesedett ki? Gondold végig a helyzetet elejétől kezdve, s ha tiszta lappal próbálsz indulni, akkor most Vénusz segít abban, hogy meglásd a lényeget, s helyrehozd, ami kisiklott. Mindig kettőn áll a vásár és bizony fontos, hogy szent legyen a béke vasárnap estére!
Hétvégi tipp: valahol félúton egy táncos buli nagyszerű terepet ad a hét közben összegyűlt feszültség levezetésére.

Halak

A hétvégéd egy része elszalad az otthoni teendők sokaságának elvégzésével, ugyanakkor nem fogod bánni, mert találhatsz pár elveszettnek hitt dolgot, vagy épp a tervezett tavaszi lomtalanítás egy részét tudod előrébb hozni. Ha vannak lezáratlan anyagi és hivatalos ügyeid, azokkal foglalkozz keveset, éppen csak annyit, hogy megtervezed a következő lépéseket. Szánd ezt a hétvégét önmagadra és otthonod karbantartására, mindkettőnek jól fog esni a törődés! A házon kívüli programok se maradjanak el, de találj arany középutat!
Hétvégi tipp: ha szükséged van valamilyen háztartási eszközre, most szerezd be, biztos, hogy jól fogsz választani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.