asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák sűrű hétvégét tervezetek, pedig jobb lenne, ha ezúttal egy kicsit pihennének, viszont az Ikrek akkor lesznek elemükben, ha pöröghetnek. A Szűz jegyűeknek pedig mindegy mi történik, ők jól fogják magukat érezni! Nézd meg, számodra mit tartogatnak hétvégére a csillagok!

Kos


Nagyszerű program elé nézel a hétvége első felében, és már reggeltől azon töröd a fejed, hogy melyik ruhádat vedd fel, miben leszel a legcsinosabb, a leghódítóbb és a legszexisebb. Állj a tükör elé és mondd a szemedbe, hogy szép vagy, jól nézel ki, jó az alakod, büszke vagy magadra, elégedett vagy magaddal, és lehet téged szeretni. Meglátod, így gyorsabban sikerül elfogadtatni magad saját magaddal, megnő az önbizalmad, megváltozik a kisugárzásod is. Olyan ruhát válassz, amiben magadra vonzod a tekinteteket! Ne feledkezz meg egy dögös parfümről sem!

Bika

A hétvégén délelőttre is gondoskodtál programról, méghozzá jelentős jövés-menéssel járó vásárlást iktattál be? Többnyire máskor ez kikapcsol, megnyugtat téged, most viszont türelmetlenül várod az estét, amikorra hangulatos, csendes, békés összebújást terveztél. Barátaid hívtak egy buliba ugyan, ám te most mégsem a hangos, zajos helyek után vágysz, hanem egy pohár finom italra, meghittségre, törődésre, kettesben egy számodra fontos személlyel. Fészkeld be magad egy puha pléd ölelésébe kedveseddel, és nézzetek meg egy romantikus filmet.

Ikrek

A hétvégéd is aktív tevékenykedéssel telik, ám egy vérbeli Ikrek jegy szülöttjétől nem is várhat mást a környezete. Megpillantasz valamit, amire egyébként titokban már régóta vágytál. Olykor hagyod, hogy elbűvöljenek olyan dolgok is, melyek igazából már a nagyon drága, illetve a luxus kategóriához tartoznak. Kicsit álmodozol róla, eljátszol a gondolattal, milyen is lenne, ha a tiéd lehetne... Aztán győzedelmeskedik reálisabb éned, mely jobban ismeri anyagi lehetőségeidet. A vasárnapot mindenképpen töltsd a szabadban szeretteiddel!

Rák

A hétvége első felében olyan, mintha elfújták volna minden eddigi fáradtságodat, hatalmas energiákkal töltve ébredsz és kezded el a napot. Csupa örömteli, pozitív gondolat kering a fejedben. Ugyanakkor Rák jegyűként a páncélod növesztésére is gondolsz olyan formában, hogy szeretnéd megvédeni magad a lehető legtöbb sikertelenségtől vagy negatív hatástól. Ez egyébként hasznos cél lehet számodra nem csak ma, hanem máskor is. Igazad van, amikor igyekszel kihagyni mindenféle kétes szituációt. Vasárnap meghívást kaphatsz egy kulturális eseményre, amit mindenképpen fogadj el!

Oroszlán

Hiába, nem tagadod meg Oroszlán mivoltodat ezen a hétvégén sem. Mindenből a legjobbat, a legjobb helyen, a legjobb környezetben, a legjobb társaságban... Mindenféle pompás élvezet nagy rajongója vagy, ezért ezen a hétvégén is élményekkel teli programokban kívánsz részt venni, szeretnél új ízeket kipróbálni, különleges ételekkel megismerkedni, wellnessel egybekötött testmasszázst, esetleg extrém sportokat kipróbálni, és minden olyasmiből részesülni, amiből eddig kimaradtál. Természetesen mindezt baráti-, vagy családi körben élvezed a legjobban.

Szűz

A tegnapi rosszkedvedet mára messzire kergették az égi konstellációk. Már kora reggel érezted hatásukat, hiszen jókedvvel, derűsen és kipihenten ébredtél. Teljesen mindegy lesz számodra, hogy ezen a két hétvégi napon mi is zajlik közvetlen vagy távolabbi környezetedben, mivel te mindenképpen jól fogod magad érezni a bőrödben. Mindig is szeretted a szombati napokat, mert ilyenkor kényelmesen el tudod intézni a ház körüli teendőket, jut időd a bevásárlásra is. Vasárnap üzemeld be a grillsütőt, egészséges ételekből készíts egy fantasztikus ételsort szeretteidnek.

Mérleg

Már biztos többször hallottad mástól is, de muszáj lenne több figyelmet fordítanod az egészségedre, különösen a táplálkozásodra, mert ezen a hétvégén emésztési zavarokkal küzdhetsz. Próbáld meg kontrollálni magad és ne egyél mindent össze, amit épp megkívánsz. A vendégeskedéssel légy nagyon óvatos, mert a sok finomság láttán könnyen elcsábulhatsz. Ha mégis bűnbe esnél, akkor vasárnap egy kiadós sétával vagy más, kedvedre való testmozgással ledolgozhatod a fölös kalóriákat. Ne felejts el egyszerű és gyorsan elkészíthető egészséges recepteket keresni az interneten!

Skorpió

Most már tényleg itt a nyár, remek idő van, de te mégse szeretnél kimozdulni. Furcsa, hogy mindenhova autóval mennél, ahelyett, hogy sétálnál vagy biciklivel közlekednél. Mi történt veled, hiszen egész héten arra vártál, hogy a szabad levegőn tölthesd a hétvégédet? Hidd el, hogy a természetben eltöltött percek elősegítik a testi és lelki egyensúly megtalálását. Ennek ellenére a szerelmi életed különösen jól alakul. Párod örülni fog a szenvedélynek és törődésnek, ami minden közös programot áthat. Ha pedig szingli vagy és épp keresed az igazit, akkor alkalmad lesz bőven kacérkodni és flörtölni.

Nyilas

Itt a hétvége, de még nem tudsz felhőtlenöl örülni neki, mert a rengeteg otthoni tennivalónak még neki se láttál. Nem csak a saját dolgaiddal kell foglalkoznod, de rád várnak a szeretteid is, akik lépten-nyomon különböző kérésekkel fordulnak hozzád. Szívesen állsz rendelkezésükre, hiszen nem csak bíztatnak, de meg is dicsérnek, amiért megbízható és figyelmes vagy. Észre kéne venned, hogy azért halmoznak el ennyi feladattal, hogy addig is rájuk figyelj, és együtt tölthessétek azt a kis időt! Ma bátran hozhatsz nagyobb anyagi döntéseket, Fortuna fogja a kezedet és mindenben támogat.

Bak

A hétvége eleje nem indul túl jól, sőt egész nap nyűgös és rosszkedvű vagy. Sok mindent terveztél mára, de ma még sincs kedved semmihez, egész nap csak ülnél a négy fal között. Vajon mi okozhatja ezt a letörtséget? Az általános fáradtságon kívül az égiek is felelősek a mai nap hangulatáért, ám ha elég rátermett és kitartó vagy, akkor délutánra sikerül megszabadulnod a negatív gondolatoktól és újra visszatérhet a derűs és mosolygós éned. A vasárnap remekül alakul, és ha az időjárás is kedvez, akkor a családoddal vagy a barátaiddal ruccanjatok le a közeli strandra.

Vízöntő

Ezen a hétvégén különösen élvezed a szombati bevásárlós, nyüzsgős délelőttöt, és már most várod az esti bulit a barátaiddal. A munka és a család miatt rég volt alkalmad kimozdulni és beszélgetni, táncolni egy nagyot. Jól fog esni az önfeledt szórakozás, végre el tudod felejteni kicsit a gondokat és a fejed fölött tornyosuló feladatokat. Vasárnap meg kell küzdened az éjszakázás utóhatásaival, de érezhetően kiegyensúlyozottabb leszel, és nagyobb kedvvel kezdesz neki a ház körüli teendőknek. Gyakrabban is megengedhetnél magadnak egy-egy görbe estét, hiszen látod, milyen sok energiával tölt fel!

Halak


Ha délig lustálkodnál az ágyban, akkor ne fogd vissza magad! Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, néha megengedheted magadnak ezt a luxust! Szépen lassan összekészülődsz és közben az a gondolat foglalkoztat, hogy milyen jól esne, ha néha elismernék a munkádat. Teljesen igazad van, egy pár jó szó mindenki önbizalmának jót tesz, sőt még az ember hangulatát is feldobja. Te se fukarkodj mások dicséretével! A vasárnap nem múlik el kellemetlen helyzet nélkül, ugyanis össze kell szedned magad és ki kell békülnöd azzal a családtagoddal, akivel mostanában vesztél össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.