Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow magánéletéről, divatbakijairól, munkájáról sokat hallani mostanában. Kittiről viszont keveset tudtunk, egészen addig, amíg meg nem látogatott minket. Mi a közös a két szőkeségben? Az, hogy hihetetlenül hasonlítanak egymásra, amire mi még inkább ráerősítettünk egy szép sminkkel, frizurával és ruhával.

Gwyneth Paltrow csodálatos nő, fantasztikusan néz ki. Nekem a törékeny alkata és a haja tetszik a legjobban, no, nem mintha az arcán bármi kivetnivalót találnék. Mikor meghirdettük a hasonmás átalakításunkat Kitti elsőként jelentkezett, és a levelét sem kellett elolvasnom ahhoz, hogy tudjam: a szép, szőke színésznő hasonmásaként szeretne hozzánk bekerülni. Kiköpött Gwyneth! - gondolta a csapat, így meg is hívtam egy ajándék átalakításra, hogy még jobban előcsalogassuk a fiatal lányból a szupersztárt.

Kitti 28 éves (bár jóval fiatalabbnak néz ki), egy gyorsétteremben dolgozik. Elmondása szerint itt "fedezték fel" a vendégek a hasonlóságot közte és a színésznő között, többen szóvá is tették, kérdezgették a dologról. Addig neki fel sem tűnt a hasonlóság, de mostanra már látja, miért mondják az emberek. "Igazából nem tudok sokat a színésznőről, ha jobban belegondolok talán egy filmjét sem láttam eddig. Mindenképpen pótolom majd a hiányosságaimat, ha már egy napra az ő bőrébe bújhatok! Nagyon izgatott vagyok!"

/1404/Kitti201448161646

Ruha: H&M; Karkötő: H&M

Szuper feladat valakiből kihozni a legtöbbet, de picivel talán még nagyobb kihívás valakivé formálni egy hozzánk érkező hölgyet. Imádtuk ennek az átalakításnak minden percét, különösen, amikor láttuk, milyen csodásan fest Kitti a "Gwyneth ruhában". Ez mindenkit megihletett és rögtön munkához is láttunk.

Először Niki készítette el "Gwyneth" frizuráját: "Kitti megdöbbentően hasonlít a színésznőre, még a hajuk színe is megegyezik, a textúrájuk viszont nem, ezért javítanom kellett a haja állapotán. Hajfénysampont használtam hajfénybalzsammal, és még egy különleges pakolást is tettem fel, hogy a haja úgy tündököljön, csillogjon, akár egy igazi sztáré."

/1404/Kitti201448161851

Azután Oscar látott munkához: "Gwyneth Paltrow kifinomult sminkjét a tökéletes alapozás után az arc csontosításával folytattam. Szemét high lighttal alapoztam le,majd egy kis barna szemhéjpúderrel mélyítettem a szempillatövet. Fekete krémtussal kiemeltem a vízvonalát, hogy még kifejezőbb legyen a tekintete. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem ki. Szemöldökét enyhén élénkítettem. Ajkának természetes ragyogásához nude ajakrúzst használtam,majd megspékeltem egy kis szájfénnyel."

A Fashion Donor a színésznő megjelenéseihez híven egy letisztult színű, szuper nőies ruhát választott Kittinek. "Háttérként egy nagyobb díjátadót, eseményt képzeltünk el. Később kiderült, hogy Kittihez is a nőies vonalak és formák állnak közel, így nem volt számára idegen Gwyneth bőrébe, stílusába bújni. Kiegészítőnek egy karkötőt választottunk (ügyelve a letisztultságra), ami még jobban megcsillogtatja Kitti megjelenését."

/1404/Kitti201448162746

Mikor Kitti a kamera előtt pózolt, lassan kezdte átvenni a színésznő finom mozdulatait is, hála Kata pontos instrukcióinak. Csodás képek készültek! A szemünk láttára elevenedett meg a stúdióban Hollywood, minden csillogásával! Köszönjük Kittinek ezt a szép élményt. Reméljük, máskor is megtisztel minket azzal, hogy minket választ egy-egy nagyobb díjátadó alkalmával. ;-)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.