Érettebb nőnek akar látszani - ezért kért átalakítást Dóra!

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team üzleti stílus Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A göndör egyenest akar, az egyenes meg göndört. A szőke barnát, a barna vöröset. Aki idősebbnek néz ki a koránál, az mindent megtesz, hogy fiatalabbnak látsszon, aki viszont túl fiatalos - nos: néha idősebbnek akar tűnni. Bár furcsa ezt hallani, de igaz! Dóri is ezért látogatott el hozzánk: szeretne egy érettebb nőt látni a tükörben, amikor belenéz. 

Dóra 25 évesen irodavezető egy reklámügynökségnél. Munkája elég összetett, sok ismeretlen emberrel találkozik nap mint nap, ezért fontos számára a jó megjelenés. "Nagyon szeretnék nőiesebb, felnőttesebb benyomást kelteni. Magam miatt és a munkakörömből adódóan is szükségem lenne rá, hogy komolyan vegyenek. Hiába mondják, hogy nem minden a külső, amikor belép az irodába valaki, más az, hogyha egy kislányt lát, aki aranyos, és más az, amikor egy komoly nővel kell tárgyalni. Nagyon szívesen látnám magamat érettebb külsővel!"

Napi ruhatára általában farmerból és pólóból áll, csak ritkábban visel inget, szoknyát és minimálisan sminkel. Kapva kaptunk az alkalmon Oscarral, és adtunk pár gyors tippet, amitől rögtön magabiztosabb, felnőttesebb hatást érhet el Dóri. Például viseljen sokszor blézert, magas sarkú cipőt, rúzsozza magát, játsszon a kiegészítőkkel, stb. Miután mindent átbeszéltünk elméletben, jött a gyakorlat. Megmutattuk, milyen frizura áll neki jól, milyen színekkel sminkeljen, milyen ruhák illenek hozzá.

/1407/D_ra_2014722164857

Niki nem változtatott Dóri hajszínén. "Nagyon szép szőke haja van, ami remekül illik hozzá, ezért nem is változtattam rajta, csupán a lenövését tüntettem el. A hajából nem vágtam, mert szereti a hosszát, ezért csak besütöttem és klasszikus, nőies frizurát készítettem számára."

Azután Oscar következett. "Igyekeztem megmutatni Dórának, hogy az üzleti életben is tudja alkalmazni ezt a sminket. Üdítően szép bőrére BB-krémet tettem, enyhén púdereztem a T-zónát. Szemöldökét élénkítettem a hajszínéhez, hogy még kifejezőbb legyen a tekintete. Szemhéjára bézs-barna kombinációt tettem, hogy megmaradjon a frissessége. Egy kifelé vastagodó tusvonalat festettem hozzá. Szempilláit dúsítottam. Orcáit barackos arcpírral élénkítettem. Ajkát élénk pink árnyalatú ajakrúzzsal tettem még izgalmasabbá."

/1407/D_ra_2014722164937

Zakó: Reserved, felső: Promod, sort: Camaieu, táska: F&F, karkötő: F&F

A Fashion Donor-lányok Dóri nőiességét hangsúlyozták a ruhaválasztással. "Hozzánk érkezett levelében olvashattuk, hogy szeretne nőiesen öltözködni és megnézni, melyek azok a ruhadarabok, amelyeket hétköznapokon is hasznosíthat és megmutatja testének szép részeit. Nem volt nehéz dolgunk, hiszen egy tökéletes testű macskanő libegett be a stúdióba. Rögtön tudtuk, hogy ezeket a lábakat meg kell mutatnunk. Nem volt meglepő a végeredmény, hiszen találkozásunk első perceiben tudtuk, hogy ez az a nő, aki ott rejtőzik benne, és akit ki kell bontakoztatnunk."

/1407/Szexi201472216517

Mikor elkészültünk, Dóri nagyon elégedett volt a végeredménnyel, tetszett neki a smink, a haj és a ruha is. Ezzel egyébként mi is így voltunk. A kamerák előtt is ügyesen szerepelt, így szuper képek készültek róla. Viszont tartozom egy vallomással: elnézve a képeit arra jutottam, hogy - bár mindenki belerakta az összes tudását, hogy Dóriból komolyabb nőt faragjunk - még így is nagyon aranyos a végeredmény! Tudom, hogy sokkal felnőttesebb, szigorúbb külsőre vágyott, de egyszerűen a természetéből fakadó kedvesség utat tört magának. Ez van, Dóri! ;-)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.