Jónő team: Levágtuk Anikó haját... és nem bánta meg!

frizura Takács Nóra hajvágás Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutattuk, milyen az olló másik oldalán lenni! A fodrászként dolgozó Anikót gyerekei lepték meg egy átalakítással a 60. születésnapjára. Azt kérték tőlünk, vegyük rá, hogy változtasson végre a frizuráján, ami a védjegye. Mi pedig megtettük, ami tőlünk telt. 

"Mindig csak én alakítok át!" - ezzel a mondattal kezdte a beszélgetésünket Anikó. "Nagyon nagy meglepetés volt, hogy ma itt lehetek, hiszen eddig mindig csak én alakítottam át. Fodrászként dolgozom már 40 éve, furcsa is lesz, hogy ma én ülök a székben és ti dolgoztok!" - mondta nevetve. Anikónak régóta hosszú haja van, amihez meglehetősen ragaszkodik. Mikor először pendítettük meg, hogy vághatnánk belőle kicsit, láttuk rajta, hogy ez bizony nem fog összejönni. Aztán ahogy teltek a percek, egyre nyitottabb lett, míg végül Niki zöld utat kapott. Gyorsan munkához is láttunk, mielőtt meggondolhatta volna magát... :-)

Először Niki látott munkához, fogta az ollót és...: "Nagyon örültünk, amikor Anikó beleegyezett abba, hogy vágjunk a hajából, mert tudtuk, remekül fog állni egy rövidebb frizura. Legalább 10 centit vágtam a hajból, majd a frufruját is elszárítottam az arcából, hogy többet lehessen látni szép vonásaiból. A végeredmény nagyon nőies és természetes lett, ami mindenkinek tetszett!"

/1412/Anik_2014123111423

Azután Oscar következett: "Megigazítottam Anikó szemöldökét, majd megtisztítottam az arcát, ezután a csodakrémnek adtam át a lehetőséget, amit alaposan bemasszíroztam, bőre sugárzóan szép lett, így ezután csak egy ásványi anyagokban gazdag, folyékony alapozóra volt szükségem, hogy tovább fokozzam szépségét. Finoman lepúdereztem a T-zónát. Szemöldökét a hajszínéhez élénkítettem. A szemét bézs, valamint egy irizáló rózsaszínnel alapoztam le. Szempillatövét mélybarnával kontrasztosítottam. Szempilláit sötétbarna színű szempillaspirállal festettem ki. Orcáinak természetes, napcsókolta hatásához matt bronzosítót használtam. Ajkát egy summer pink árnyalatú ajakrúzzsal ékesítettem."

/1412/Anik_2014123111531

Ruha: Reserved; cipő: Promod; szőrme: F&F; harisnya: Calzedonia; fülbevaló: Laoni la Store

Majd a Fashion Donor-lányok vették elő a tudományukat: "Ezen a héten ismét egy újabb kortalan szépséget alakíthattunk át! Az a kisugárzás, energia, amely Anikóból áradt, nem szorult cserére, sőt! Nőies vonalaihoz mérten választottunk ruhát és egy szőrös gallérral tettük teljessé az összképet."

/1412/_j_fr2014123111847

Amikor végeztünk, láttuk, hogy elégedetten szemléli magát Anikó, és valóban fantasztikusan festett! A haja, a sminkje, a ruhája tökéletesen kiemelte kortalan szépségét, amit Kata csodás képeken meg is örökített. Reméljük, hogy emlékezetes 60. születésnapot tudtunk Anikónak szerezni, és nem bánta meg, hogy megszabadult hosszú tincseitől. Isten éltesse sokáig!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.