Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerek szülinapot ünnepel: 50 éves lett Éva, a lánya pedig egy fantasztikus meglepetést eszelt ki számára – minket adott ajándékba.

Szülinapján leptük meg Évát egy csodás átalakítással. Az egészről eleinte mit sem tudott, ugyanis a lánya szervezett mindent titokban. "Nem tudtam, hogy ide jövök ma hozzátok. Korábban már említettem, milyen klassz lenne egy ilyenen részt venni, de akkor még álmodni sem mertem volna róla, hogy a szülinapomra megszervezi a lányom ezt a csodás szépségnapot. Annyira boldog vagyok!”

Beszélgetésünk során Éva elmesélte, hogy 40 felé kezdett leszokni a sminkelésről, mert azt érezte, csak öregíti a smink. Mikor ezt Oscar meghallotta, azonnal lecsapott a témára és elmagyarázta Évának, miként sminkeljen, ha szeretne fiatalosnak, üdének látszani a mindennapokban. Aztán az öltözködésére tértünk rá: a munkahelyén szereti a lazán elegáns ruhadarabokat, és csak magas sarkúban tud járni - ez a hír zene volt fülünknek! Lassan kezdett körvonalazódni, milyen frizurát, sminket és ruhát választunk számára, majd munkához is láttunk.

Először Niki készített frizurát: "Éva festett, sötétszőke hajjal érkezett. Ősz lenövését befestettem, haját kicsit átvágtam, fazonját megigazítottam, majd körkefével megszárítottam."

/1411/_va_p2014111812528

Azután Oscar látott munkához: "Arctisztítás után energetizáltam a bőrét a csodakrémmel. Színezett hidratálóval egységesítettem a bőre színét. Igyekeztem megtartani természetes szépségét, ezért lágy színeket alkalmaztam. Bézs, bronz és barna kombinációval festettem ki a szemét. Szemöldökét élénkítettem. Szempilláit dúsítottam egy sötétbarna szempillaspirállal. Orcáinak természetes ragyogását bronzfénnyel hangsúlyoztam, ajkának érzékiségét pedig egy lazacszínű ajakrúzzsal. Csak úgy ragyogott!"

/1411/_va_e2014111812620

Ing: Mohito; nadrág: Mohito; táska: Mohito; cipő: Promod

Majd a Fashion Donor-lányok következtek: "Igazi fiatalos és derűs jelenség. Egy vagány mintás nadrágba bújtattuk, amit megbolondítottuk a különlegesen szabott méregzöld inggel, amelynek határozott színe, esése és különlegessége tükrözi Éva személyiségét."

/1411/Csod_2014111912113

A smink, frizura és ruha kiválasztása után már csak az volt hátra, hogy Kata lefotózza Évát. Ez mindig a legkritikusabb pont, hiszen nem mindenki érzi jól magát figyelő tekintetek kereszttüzében. Éva viszont nagyon ügyes volt, látszott, hogy új külseje mennyivel magabiztosabbá, nőiesebbé varázsolta őt azonnal. Vérbeli, profi modellé változott egyetlen szempillantás alatt. "Sokszor nézegetem a munkáitokat a Life.hu-n. Nagyon klassz dolognak tartom az egész átalakítás kezdeményezést, mert sok nőnek adtok önbizalmat. Köztük nekem is. Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem, igazi élmény volt!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.