Csányi Sándor színész szívtipró szerelmespár színész Tenki Réka Poligamy Tűzvonalban (televíziós sorozat) kapcsolat Radnóti Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a Radnóti Színház jóképű színésze, Csányi Sándor újra szerelmes.

Sajtóértesülések szerint a Katona József Színház művésznőjével, Tenki Rékával már össze is költöztek. Bár a két színész nemrégiben együtt mutatkozott egy bálon, kapcsolatukat még titkolják a nagyobb nyilvánosság elől.

www.poligamyfilm.hu
www.poligamyfilm.hu


Őrzi magánéletét Csányi Sándor, ezért az utóbbi időben szinte semmit sem tudhattunk a legsármosabb magyar pasik közt emlegetett sztár szívügyeiről. A Napi Ász azonban úgy tudja, Csányi szívét a Katona József Színház művésznője, Tenki Réka rabolta el. Állítólag majd' egy éve fűzik össze őket gyengéd szálak, sőt, együtt is élnek. A napilap információi szerint épp mostanában készültek arra, hogy szerelmüket végre ország-világ előtt is felvállalják, de most még kitérnek azon lehetőség elől, hogy kapcsolatukról valljanak. "Eszem ágában sincs a magánéletemről beszélni" - válaszolta Csányi, akinek állítólagos kedvese, Réka a Tűzvonalban című sorozat első évadjának néhány részében is szerepelt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Janicsák Veca vigaszdíja: Vastag Csaba?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101215-janicsak-veca-vigaszdija-vastag-csaba.htmlGyermeket vár a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101215-gyermeket-var-a-gyonyoru-szineszno.htmlDöbbenet: válik a színészházaspár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101215-dobbenet-valik-a-szineszhazaspar.htmlHűtlenkedés - Megdöbbentő eredményekhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101125-hutlenkedes-megdobbento-eredmenyek.htmlBorderline - Betegesen ragaszkodsz hozzá?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101111-borderline-betegesen-ragaszkodsz-hozza.htmlMiért választanak a nők lúzereket?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101109-miert-valasztanak-a-nok-luzereket.htmlSzavazz a bejglire!http://www.life.hu/bejgli/20101206-szavazz-a-bejglire.htmlNagy ajándékhoroszkóp - Tudd meg, mire vágynak a szeretteid!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101210-nagy-ajandekhoroszkop-tudd-meg-mire-vagynak-szeretteid.htmlMutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101206-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.